Аз няма да се учудя ако има някакъв план от преди 20-тина год. за "набавянето" на брой глави за гласове... :?
И още нещо което ме дразни - казват, че проблема с циганите е голям..аз не мисля, че е такъв - проблема не е голям и е лесно решим.
Просто не искат.
не вярвайте в такива глупости.
Няма как да стане до 2016 защото това е след три-четири години.
Ако тенденцията е същата още 50-60 год. - вече може да се говори за нещо подобно.
Какво стана бе?
нали искаше да ги избиваме?
само чакаш наготово (баш като циганите) ...защото така е най-лесно?
Това трудно ще стане...как мислиш, че всички ще се обединят зад такава кауза?
нали като не си платиш сметката ще ти пратя мутрите, заеми и други - почват лихви, тока - режат и т.н.
хората нямат пари - ти иксша да с енатоварват повече...
моите искания са по-реални! защото няма да ти навредят на те, нито а мен.
Напротив - ще станем за пример!
Към горните искания забравих да добавя, че е необходима и малка промяна в образователната система.
Пете, ако се случи това ще клекне цялата държава.
АБЕ ГЮТВЕРЕН ХОРИМАГСКИ
НЕ СЕ БИЙ В ГЪРДИТЕ НИКОЙ НЯМА ДА СЕ СЪБЕРЕ ПОД ТВОЙТЕ ЗНАМЕНА
но определени сиганите ще се превъзпитат от такива
лагерите на смъртта
Много неправилно мислене според мен!!!
Аз не смятам да спирам да си плащам това което съм изразходвал и данъците които е необходимо.
Това което даваш като идея - да спрем да внасяме пари в бюджета за да няма пари да им дават помощи - може и да проработи, но няма да стане никога.
Затова по-добре избери нещо по-реално.
аз горе казах какво искам - да се намалят/промени начина на отпускане на помощи и задължителна работа в ползва на обществото за най-малкото провинение.
бахти идиота! не си по-различен от циганите
като каза това "трепем" се сетих за един безмозъчен мой съученик
и той мрази циганите и викаше: копаем една дупка, убиваме ги всичките и се заравят.
Абе, мозък - ти убивал ли си човек? асимилираш ли какво означава това?
и ти си същия..аз осигурявам оръжието - ти ги убиваш, съгласен ли си?
а на него казах, че аз ще изкопя трапа, пък той да ги убие.
Само празни приказки и някакви неща които много добре знаете, че никага няма да станат!
Човека е прав без бой до смърт няма как да се отървем от тази сган!
Не съм наясно и затова питам.
Поради каква причина никой не "наказва" провинилите се с обществено полезен труд?
В рамките на една година мъжът ще трябва да положи и 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото.
Ок човека е пил и ще извърши труда, но ако беше циганин нищо нямаше да му направят нали се сещащ? Какво стана с мангала дето прегази момчето от Катуница? Само 5 (доколкото помня) години и то условна и после ми говори, че има справедливост.Ами ок! Действайте! Почвайте да ги биете и убивате.
Аз не ви подкрепям.
Ще видя какво и кога ще направите - според мен нищо и никога.
И не забравяйте - “На сила хубост не става”
има и наказани - http://topnovini.bg/node/43663
Какво стана с мангала дето прегази момчето от Катуница? Само 5 (доколкото помня) години и то условна и после ми говори, че има справедливост.
Ок човека е пил и ще извърши труда, но ако беше циганин нищо нямаше да му направят нали се сещащ? Какво стана с мангала дето прегази момчето от Катуница? Само 5 (доколкото помня) години и то условна и после ми говори, че има справедливост.
Да надигнем глава. Да популяризираме това, и да спрем гаврата. Ако не друго то това го можем!!! Нека вкараме това в всички медии и да гръмне целия нет с него. Мисля, че ще имаме успех!
Именно, това е целта - да клекне и да се изправи с нови сили.
Аз мисля че това е крайно време да стане, защото друг изход няма да се оправи. Когато едно тяло е болно и има глист който изсмуква живота на тялото, какво правят лекарите ? Гледат да премахнат и убият първо паразита, като го лишат от храна или го отровят, и чак тогава започва лечението и захранване на тялото. Сами хората могат да си отговорят колко глисти и тении храним в тази държава, които изсмукват и последната капка кръв, и стрижат козината до кожа, и след това съдират кожите.