Уважаеми г-н Главен Прокурор

Re: От: Re: Уважаеми г-н Главен Прокурор

Ефенди ще казваш на този в огледалото, мишок. :) Би ли казал ти какво си направил по този повод? Спря да гледаш Под Прикритие в знак на солидарност ли?

Щото виждам как всички са се напекли за ДПС, Турция и как не съм бил сезирал Главния прокурор, реших да споделя ДРУГО НЕЩО С ВАС.

Когато някой от вас плюещите направи и 1/5 от това което аз съм направил в посока да не сме васал нито на Русия, нито на Турция, нито на САЩ, тогава можете да ми се обяснявате.

НЕ съм длъжен да ви се обяснявам, да ви вадя всички жабли, молби, искания и т.н. които съм пускал и които ще продължавам да пускам, защото мърморковци вечно ще се намерят. :))) Със здраве!

Невър не съм гледал пот прикритие и не ми пука за никого, аз съм горд /обрязан/ член на Европейския Съюз и искам да си остана такъв и децата ми да са такива.
Не дължа абсолютно нищо на държавата и бих се отказал от гражданство на момента.
Ако се наложи да не живея тук, за да продължа да съм гражданин на Европа, ще го направя без въобще да се двуомя!

Това че твоето хоби е да пускаш жалби и оплаквания си е твой КЕФ, разбирам те и не те съдя, така както не желая ти да ме съдиш за това че аз предпочитам да гледам хамстера и да си раздвижвам кръвта :)
Желая ти успех и продължавай да си втълпяваш че дейноста ти е полезна за обществото :)
хубаво е човек да живее в илюзия и самозаблуда...
дИрзай товариш делчеФ

Горе