deffnews
Well-Known Member
Как да няма. Има.Принципно няма никакво значение дали са фейк или не. Има значение как ще бъдат възприемани.
Как да няма. Има.Принципно няма никакво значение дали са фейк или не. Има значение как ще бъдат възприемани.
начи г-н Тъпунгер всичко що дето го няма в гугъл е фейк.... да ти имам старозагорските цървулски разбирания... по голям фейк от теб няма във форумаПризнаваш че е фейк и нямаш проблем с това?!
изключително точен анализ на събитията
Ако някой не знае, Сащ трупа въоражение в Тайван, понеже Тайван се "нуждаели от свобода и демокрация" от Китайизключително точен анализ на събитията
гледах скоро документален филм за Тайван по Нешънъл Географик.... за военните съоръжения по крайбрежието, за пещерите и т.н. Всъщност военният конфликт там датира от 40-те години на миналия век като Китай не е могъл да превземе Тайван . Ще намеря филма и ще дам линк тук. Много е интересен.Ако някой не знае, Сащ трупа въоражение в Тайван, понеже Тайван се "нуждаели от свобода и демокрация" от Китай
Не мерси, тех ги купиха Уолт ДисниНешънъл Географик....
нещо не схващам какво общо има това.... който и да ги е купил аз съм им голям фен защото имат уникални предаванияНе мерси, тех ги купиха Уолт Дисни
ти преки доказателства за това имаш ли или само едни общи приказки?Как така не схващаш бе?
След 2019-та от както ги купуват Уолт Дисни се правят предавания по диктовка и с определена гледна точка, караща зрителя да заема страна или позиция и то в повечето случаи под съзнателно.
Оригиналния Нешънъл Географик, държи там някакви мижави проценти и става организация с нестопанска цел , която е група, организирана за цели, различни от генериране на печалба, и в която никаква част от приходите на организацията не се разпределя между нейните членове, директори или служители. Абе благотворително я карат
за кое ?ти преки доказателства за това имаш ли или само едни общи приказки?
Brands |
|
---|
не ме разбра.... аз знам , че са собственост на Дисни вече, но това не значи , че правят фалшиви предавания . Давам ти елементарен пример с предаването Изоставени конструкции където даваха за Резиденцията на Тодор Живков в Банкя и за комплекса на един руски мафиот на морето. Всичко си беше точно така както и аз го знам https://www.natgeotv.com/bg/shows/natgeo/abandoned-engineering
Дейба мааму !
и в Уикипедия го пише!
National Geographic Partners, LLC is a joint venture between The Walt Disney Company (which owns 73% of shares) and the namesake non-profit scientific organization National Geographic Society (which owns 27%). The company oversees all commercial activities related to the Society, including magazine publications and television channels. The company's board of managers is evenly divided between the Society and Disney.
The enterprise was originally established by 21st Century Fox and the National Geographic Society. Following the completion of Disney's acquisition of 21st Century Fox on March 20, 2019, Disney assumed 21CF's 73% share in the joint venture.
Говорим за всичките брандове:
Brands
- National Geographic magazine
- National Geographic Kids
- National Geographic TV
- Nat Geo Wild
- Nat Geo People
- Nat Geo Maps
- Under the Stars
Страхотно, и в колко страни го излъчиха, щото до страни, като Америка и по Европа не е стигнало ?Давам ти елементарен пример с предаването Изоставени конструкции където даваха за Резиденцията на Тодор Живков в Банкя и за комплекса на един руски мафиот на морето.
вбб какъв прост и се връзва на всеки фейк на орките..
От сутринта на 12 април из ру-нета се разпространи сензационна новина: „Китай постави ултиматум на Зеленски за преговори с Москва“.
Това е основната идея зад публикуваната преди почти седмица (!) статия, публикувана на английски в Хонконг и изразяваща интересите на компрадорската част от китайския елит и бизнес South China Morning Post, която се появи преди почти седмица (!)
Никой не се смущава особено, че авторът на статията изобщо няма китайско фамилно име и че Даниел Ковани е не само журналист и писател, но и висококласен американски военен и боец от специалните части.
Някакви аргументи ще дадеш ли на тия изказвания?Добре наистина ли не виждаш цялата картина която рисува и продължава да рисува ЕС върху платното България?
Ако нaистина имаше руско влияние в България нещата щяха да са съвсем други ( не задължитело по-добри) В момента в България влияние имат само САЩ ( и слугите им от ЕС ) и Турция.
Цените които плащаме на Газпром и Лукойл са в резултат от тези намеси. И репченето на нашите проскубани петли от парламента.
Всеки си черпи новините от някакви негови си избрани източници. Това никой не може да го промени.