Интервюто вече е взето, предполага се че утре или до 2-3 дни ще бъде излъчено
Демократичният ЕС (SS) обмисля да го санкционират и да му забранят да влиза в страните от общността.
Интересно, че не казва нито нещо неизвестно към момента, нито нещо адски пропагандиращо. В същото време в западните медии е страхотен вой...
Интересно, че не казва нито нещо неизвестно към момента
Има го в зелката на руски с бг машинни субтитри. Сваляй преди да го затрият макар, че тоя път ще им е трудно. Забавно е да видими отзвука следващите дни. Куцо и сакато ще се изтрепе да обяснява какви глупости бил говорил Путин.Еее, имаше си. Например, на мен историята на руснаците от покрайнините, дето днес прославят нацизма, ми беше напълно неизвестна - сметай на американците, дето и техната собствена не им е известна.
Също не знаехме, че текат пазарлъци между службите за размяна на шпиони, а Такър си мислеше, че ще излезе героя на деня и ще го заведе за ръчичка у дома оня глупак от НБС или СНН - не помня вече..
Това, което не ми хареса е, че аудиото беше дублирано, ама то си е правено основно за сащ, където много зрители не могат да си напишат имената, па камо ли да четат субтитри. Подразни ме, защото баща ми искаше също да го гледа, но не знае английски.
Като цяло: добро беше, но можеше да е още по-добре. Говори се и за интервю със Сноудън. Дали?
На никой не му дреме! Защо не се заключи тази тема, и да се спаси форума от глупости. Тук, нито ще се оправи политиката, нито ЕСКуцо и сакато ще се изтрепе да обяснява какви глупости бил говорил Путин.
Евроком щели да го излъчват, моля ти се. Може и вече да го е гледал. То всъщност и в ютюб има изцяло руска версиия, но аудиото е малко по-кофти.Има го в зелката на руски с бг машинни субтитри. Сваляй преди да го затрият макар, че тоя път ще им е трудно. Забавно е да видими отзвука следващите дни. Куцо и сакато ще се изтрепе да обяснява какви глупости бил говорил Путин.