Украйна - Русия какво ви е мнението

Мускалче, ти първо ходи дири 14 000 'убити цивилни' в Донбас, и питай Иван Милев, запаления ЖИВ българин в Одеса, те ще ти кажат.
Виждам, че си научили нова думичка. Браво!!!
Все пак има някаква полза от яростните ти битки в интернет. :D

Разбирам, че щом го има в реддит значи е истина свише, ама не е лошо да представяш и ти някакви "доказателства" различни от снимка на дупка в земята и копиран "правоверен" коментар.

Виждам, че си научили нова думичка. Браво!!!
Все пак има някаква полза от яростните ти битки в интернет. :D

Разбирам, че щом го има в реддит значи е истина свише, ама не е лошо да представяш и ти някакви "доказателства".
Битки ги наричай, хубаво - нормалните хора като защитават теза, дават някакви аргументи и факти. Ако не го разбираш - сори. Ако нямаш - свикнал си - питай за индианците и за Сърбия, и за някоя друга война преди [X] време, за да си защитиш тезата, щом мислиш, че помага.

Е ама спокойно, не съм очаквал, че може да дадеш някакви факти да си подкрепиш идиотските тези, как терористите не са виновни, и как украйна сама се нападна, и сама се бомбандира. Прибирай се в дупката, и варди някой цитат тея дни да може да изпростееш пак.

https://www.bellingcat.com/tag/mh17

To и това отричаха, че са го думнали, нищо, че както винаги, че са ги хванали по бели гащи с над 1000 страници информация, кой , как , защо, кога, къде, откъде са отишли, кой завод е произвел ракетата, кои са стреляли, имена, всичко.

Тъй, аз лично не разбрах каква е целта на @ReminD в темата? Смисъл защо е нужна пристрастност, когато става въпрос за чужди интереси и проблеми? :)

Смени темата, че засират като почнат да ровят из РТ / ТАСС и остановят, че единствените и твърдения , са 5 реда сводки на Кремъл, както и с транспотния самолет. Включваш се в темата точно навреме, че да се смени вълната.

А въпроса ти е идиотски, ако сам не можеш да си отговориш на него, заслушаваш да подкрепяш диваците, и да питаш за убийствата над индианците, докато убиват цивилни и еба*** майката на една страна. Пък може и да си някакъв психопат, който не прави разлика между добро и лошо.
Няма да ти напомням за априлското въстание, давам ти един аналог, защо има добро и лошо. И ако общността не се беше занимавала сериозно с това възстание и как е потушено - не се знае какво щеше да е тук.

Ето ти и друг аналог - вървите си 5 души, и някакъв бабаит почва да налага жена си на 20 метра от вас - и я бие, бие, ще я убие - да разбирам ли, че вместо да отидете и да защитите човека и да сгърбите бияча, ще подминеш и ще кажеш - е, то не е моя работа, не мога да се меся - ще ги оставя сами да си разрешат конфликта.

Това последното ми се е случвало в Слънчев Бряг - някакъв пияндурник влачеше за косите някаква жена, която се оказа жена му.

Последно редактирано:
украинците не 'избиват' и не 'нацифицират' собствения си народ.
Как точно си представяш нацифицирането? Да ги направят нацисти е значението на термина, който си използвал. Но, да не задълбаваме в детайли.

На мен по-интересно ми е какво те накара да си промениш така рязко мнението за Русия? От силен привърженик към краен хейтър. Какво се случи, та настъпи тоя катаклизъм? Някой повлия ли ти? Събитие някакво? Какво?

То ясно, че не бива да изпадаме в крайности, но някои поне сме последователни. Могат да се видят мненията ми в темите на Strana от преди 5+ години.

Тъй, аз лично не разбрах каква е целта на @ReminD в темата? Смисъл защо е нужна пристрастност, когато става въпрос за чужди интереси и проблеми? :)

Кукото дойде да спами и ще почва с концерта. Време е да си бия камшика, щото и без това следващите 2-3 страници ще бъдат гювеч, а ако дойде и ония безполезник етериума , да превежда статии от katyusha. org - не money money money - МАМА МИЯ е песента.

Мускалче,
Значението на думата в картинка :)

%D0%BC%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%87%D0%B5.jpg

Пропускаш разликата, че не си у Украйна. Отиваш, наблюдаваш, преценяш и почваш да ги тепаш. :)

Та затова съм любопитен за какво се бориш в тази тема? Смисъл аз продължавам да не разбирам нещата, които публикуваш каква цел имат и с какво помагат на Украйна и с какво вредят на Русия?

Пропускаш разликата, че не си у Украйна. Отиваш, наблюдаваш, преценяш и почваш да ги тепаш. :)

Та затова съм любопитен за какво се бориш в тази тема? Смисъл аз продължавам да не разбирам нещата, които публикуваш каква цел имат и с какво помагат на Украйна и с какво вредят на Русия?

Главицата надолу и не се бой, преклонена главица сабя не я коси!

bf5814e926ef2c9a5882401544e20e17.jpg

Ето и една интересна снимка, докато търсех адекватно меме за мускал. Интересното е, че нашите колхози тука вземат тикове за всички изброени неща.

Кукото дойде да спами и ще почва с концерта. Време е да си бия камшика, щото и без това следващите 2-3 страници ще бъдат гювеч, а ако дойде и ония безполезник етериума , да превежда статии от katyusha. org - не money money money - МАМА МИЯ е песента.

А ти що не си в САЩ да пазиш индианците, които са оцелели, и да и помагаш както можеш? Това, че имам позиция тук, не значи, че трябва да отида в Украйна и да се бия. И това не изключва съпричастност, ти верно си живееш в 18-ти век с това мислене. Спамиш темата с тъпотии, сега ще питаш ли колхозите дали ще ходят на специална военна операция, или като доброволци сепаратисти през Крим и към двете 'републики'?
Пак се чудя - как реши, че съпричастност показваш ли, трябва да ходиш да се биеш на фронта. Къде и как правиш тея паралели. Въпреки, че казваш, че си неутрален, днес като търсих идиотщини дето мурзилките са писали от 20-30-та страница тука - интересни мнения имаш, хич не си неутрален, направо си си ПУТИНОФИЛ, тея другите поне открито казват, че ще правят орална на Путинчо за родину. Една друга част защитници на Путин, се представят като неутрални на пръв поглед, докато не почнеш да водиш диалог, и не почнат да излизат опорките от кремъл.

Русия се сражава за своята свобода и оставане като държава - ясно е. Ракети на 5мин. от Кремъл биха били фатални за тях, както много добре го знаят без да могат да реагират адекватно и бързо.

Еми промит си мозък, затова така ти се струва. Всичко, което не съвпада с твоето виждане го считаш, че е от другата крайност. :)
А твоя проблем е, че влизаш прекалено рЕзко с крайните ти изказвания и никой не трябва да ти каже думичка, щот иначе е от лошите.
Ти за индианците явно си се засегнал нещо? Аз като един неук и незаинтересован от чуждите терзания ми стана любопитно просто, че Байдън говори за геноцид, пък аз първата асоциация за подобни сътворения на момента свързвам с Южна и Северна Америка.

Русия се сражава за своята свобода - ясно е. Ракети на 5мин. от Кремъл биха били фатални за тях, както много добре го знаят без да могат да реагират адекватно и бързо.
Да да, кво значение има откъде ще те думнат, има бази на НАТО в прибалтика, що не се сражаваха за свободата си там? Как може някой изобщо да се връзва на такива глупости.

Еми промит си мозък, затова така ти се струва. Всичко, което не съвпада с твоето виждане го считаш, че е от другата крайност. :)
А твоя проблем е, че влизаш прекалено рЕзко с крайните ти изказвания и никой не трябва да ти каже думичка, щот иначе е от лошите.
Ти за индианците явно си се засегнал нещо? Аз като един неук и незаинтересован от чуждите терзания ми стана любопитно просто, че Байдън говори за геноцид, пък аз първата асоциация за подобни сътворения на момента свързвам с Южна и Северна Америка.

Неутрален си като Цанко Подлогата - показва двете страни и той, неутрален е - нищо, че с едната 'страна' се занимава 5 секунди, с другата 10 минути, та приличаш ми на него. Всичките 'неутрални', са всъщност прикрити путинофилчета, дето ако се включват, ще се занимават да обясняват, как Путин търпял толкова много, що по-рано не спасил Украйна, и т.н..

Ще действам като преди - пускам всичките руски дебили и сепаратисти, подкрепящи убийства на блок, ти си първия, ще ги карам наред, и ще си пускам новини - отвреме навреме пишат и нормални хора, дето не са им в главите само сърпове и чукове.

Горе