Украйна - Русия какво ви е мнението

Минавам смо за малко да кажа нещо за моряците, че ме абстрахираха по новините:) Тес наще служби и украинците много печени бе! Как само изведоха хората през Донецк, Ростов на Дон и Сочи. :) Браво, Киро!

Този не съм го чувал, но аз съм от стария свят.
Същата подлога като Иво Инджев, тъжния "поет-писател" Манол Глишев и останалата орда продажници на хонорар в НПО Америка за България

Минавам смо за малко да кажа нещо за моряците, че ме абстрахираха по новините:) Тес наще служби и украинците много печени бе! Как само изведоха хората през Донецк, Ростов на Дон и Сочи. :) Браво, Киро!
Майко мила...

Същата подлога като Иво Инджев, тъжния "поет-писател" Манол Глишев и останалата орда продажници на хонорар в НПО Америка за България
Киро ни се надсмива. Лукав е.

Малко встрани от Русия и Украйна, но с косвена връзка за днешната ситуация и подчиненото положение на България:

Как рязахме танкове, за да правим тигани

Ключови цитати от линка:

...Основната делегация, която се води, се състои от акредитирани военни аташета у нас. С други думи хора от НАТО ще инспектират каква военна техника - самолети, танкове, оръдия, минохвъргачки и т.н., ще се превърне в тигани, тенджери и перални...

...Военните аташета носеха със себе си фотоапарати, което принципно бе немислимо и не беше позволено преди това. Но сега беше. Те си водеха старателно записки и снимаха...

...Поделения във Велико Търново, Търговище, Карлово, Узонджово и Лясковец са обект на голям интерес от страна на представителите на НАТО...

...
унгарският военен представител споделя, че при тях, когато унищожават танк, защото те вече са приключили със съкращенията, демонтажът излиза на загуба от около 500 хиляди форинта ($1443,74).

Нашият отговор го стъписва: "Ние пък сме на печалба от 150 лева...

..."Едно от аташетата си взе част от крилото като сувенир и си го отнесе. В този момент нашите бойни пилоти плачеха като гледат какво се случва със самолетите", спомня си още Иван Григоров...

В заключение това е едно от най-големите престъпления в българската история.....

На мен друго ми е по-интересно. Що за човек, може да гледа пред очите му, как един град се превръща в руини, и после да благодариш, че руснаците са те освободили. Да се губят в сводката по-скоро, тези нещастници не заслужават ефирното време. Ще си върна думите назад, ако утре не отмият срама и позора, който носят, и не заклеймят тая война, дето някои идиоти я наричат СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ.

Един от убитите е роднина на Навални в Буча.

ℹ️Расстрелянный в Буче Илья Навальный оказался дальним родственником Алексея Навального

"Да, Илья был дальним родственником Алексея, есть общий прадед", — сообщил Павел (троюродный братом оппозиционера).

Не можаха Украинците, собствения му народ, да го геноцифира, ама руските терористи са се справили със задачата.

Интересно защо когато САЩ и НАТО сринаха цели държави в Близкия Изток и Африка всички трябваше да са им благодарни?

Настъплението на рашистите в Запорожието започна. Очаквайте големи боеве. Путин играе вабанк. Началото на края....
Дерусификацията в Украйна е в пълен ход - сменят се имена на улици, бюстове на Жуков се махат, плащад в Киев наречен "Москва" ще се казва "Героите на Мариупол" ... все пак да отбележим в Украйна имаше реална декомунизация, нещо с което ние трудно може да се похвалим. От тази и от много други гледни точки те са много по-европейци от нас ... жалко за нас.

На първа линия са закачили украинци, които принудително обикаляха къщите да търсят хора за служба. Не могат да разберат, че при първия удобен случай, всеки такъв, ще хване пушката, и ще избяга. Колхозниците ако ги има като господарство, и след 200 години, ще търчат с танковете и с колхозните тактики, както Сталин е казвал - колкото и да умрат няма значение, жените ще народят още деца за фронта.

Външният министър на Украйна е пристигнал с кола в България тази вечер. Очаква се да се срещна с премиера и външния министър.

Финландците много са се уплашили от заплахата, Путлер да разположи ядрени установки по границата им. Финландците са изпратили най-страшното си оръжие към границата с рашистан. Селскостопански трактори. Финладското чувство за хумор е на ниво!

Все пак трябва и да му благодарят на Путин, успя да убеди една неутрална държава да пожелае защита от НАТО, нещо което НАТО не успя да ги убеди, Путин се справи, голям шахматист!

Настъплението на рашистите в Запорожието започна. Очаквайте големи боеве. Путин играе вабанк. Началото на края....

Руснаците играят според плана - след като използваха - shaping the battlefiled и нагласиха бойното поле както го искат 60 000 войска пред Донбас е със сравнително малко ресурси и помощ не може да дойде.

Жалко че ще умрат без много смисъл ако не се предадат - защото Зеленски не можеше да се откаже от Донбас, Крим и НАТО.

(троюродный братом оппозиционера).
Каза третия братовчед на стринката на една от прабабите на Навални по съребрена линия....

Дерусификацията в Украйна е в пълен ход - сменят се имена на улици, бюстове на Жуков се махат, плащад в Киев наречен "Москва" ще се казва "Героите на Мариупол" ... все пак да отбележим в Украйна имаше реална декомунизация, нещо с което ние трудно може да се похвалим. От тази и от много други гледни точки те са много по-европейци от нас ... жалко за нас.

На първа линия са закачили украинци, които принудително обикаляха къщите да търсят хора за служба. Не могат да разберат, че при първия удобен случай, всеки такъв, ще хване пушката, и ще избяга. Колхозниците ако ги има като господарство, и след 200 години, ще търчат с танковете и с колхозните тактики, както Сталин е казвал - колкото и да умрат няма значение, жените ще народят още деца за фронта.

Външният министър на Украйна е пристигнал с кола в България тази вечер. Очаква се да се срещна с премиера и външния министър.
Зловеща история ще излезе от тази Украйна. Дерусификация, течала 10-на години.

Вече и Ню Йорк таймс признава, че укро-нацистите обстрелват и избиват собствения си народ.

Ситуацията в картинка

278862086_4970477166362859_1467851005497599676_n.jpg

( преди дни си говорих с приятел на темата как НАТО ни нямат доверие и ни дават общи сводки, и преди малко ми прати тая снимка, и ми вика - как позна. Ами гледах горното видео, от там видеото си направих изводите )

Другото също доста интересно беше за сводките, които получаваме ние, и други държави на НАТО, някои получават секретни такива, а ние получаваме общите сводки, които реално може да ги прочетем и в reuters, винаги са позовани на 'неофициални' източници от НАТО/ Пентагона
Ама ти си бил само една звезда сред цял плеяда експерти. По тази логика нямаше изобщо да ни ги продават.

Бръсначът на Окам предлага по-прост и логичен извод - "човекът все парите, каза ще видим". :D

Снощи гледах малко от серила на Зеленски. Някак имам странното усещане, че сериала е бил направен като трейлър на сегашния филм. :))
Отдавна го имам това усещане. Не знам как ще се приеме това...

Ето това се случва по окопите на украйнците - видео тази нощ - не изглежда като вабанк ами класическа руска стратегия с тежко въоръжение от която се въздържаха досега

Горе