Същата подлога като Иво Инджев, тъжния "поет-писател" Манол Глишев и останалата орда продажници на хонорар в НПО Америка за БългарияТози не съм го чувал, но аз съм от стария свят.
Майко мила...Минавам смо за малко да кажа нещо за моряците, че ме абстрахираха по новините Тес наще служби и украинците много печени бе! Как само изведоха хората през Донецк, Ростов на Дон и Сочи. Браво, Киро!
Киро ни се надсмива. Лукав е.Същата подлога като Иво Инджев, тъжния "поет-писател" Манол Глишев и останалата орда продажници на хонорар в НПО Америка за България
Настъплението на рашистите в Запорожието започна. Очаквайте големи боеве. Путин играе вабанк. Началото на края....
Каза третия братовчед на стринката на една от прабабите на Навални по съребрена линия....(троюродный братом оппозиционера).
Зловеща история ще излезе от тази Украйна. Дерусификация, течала 10-на години.Настъплението на рашистите в Запорожието започна. Очаквайте големи боеве. Путин играе вабанк. Началото на края....
Дерусификацията в Украйна е в пълен ход - сменят се имена на улици, бюстове на Жуков се махат, плащад в Киев наречен "Москва" ще се казва "Героите на Мариупол" ... все пак да отбележим в Украйна имаше реална декомунизация, нещо с което ние трудно може да се похвалим. От тази и от много други гледни точки те са много по-европейци от нас ... жалко за нас.
На първа линия са закачили украинци, които принудително обикаляха къщите да търсят хора за служба. Не могат да разберат, че при първия удобен случай, всеки такъв, ще хване пушката, и ще избяга. Колхозниците ако ги има като господарство, и след 200 години, ще търчат с танковете и с колхозните тактики, както Сталин е казвал - колкото и да умрат няма значение, жените ще народят още деца за фронта.
Външният министър на Украйна е пристигнал с кола в България тази вечер. Очаква се да се срещна с премиера и външния министър.
Ама ти си бил само една звезда сред цял плеяда експерти. По тази логика нямаше изобщо да ни ги продават.( преди дни си говорих с приятел на темата как НАТО ни нямат доверие и ни дават общи сводки, и преди малко ми прати тая снимка, и ми вика - как позна. Ами гледах горното видео, от там видеото си направих изводите )
Другото също доста интересно беше за сводките, които получаваме ние, и други държави на НАТО, някои получават секретни такива, а ние получаваме общите сводки, които реално може да ги прочетем и в reuters, винаги са позовани на 'неофициални' източници от НАТО/ Пентагона
Отдавна го имам това усещане. Не знам как ще се приеме това...Снощи гледах малко от серила на Зеленски. Някак имам странното усещане, че сериала е бил направен като трейлър на сегашния филм. )