За съжаление доста избягаха. Даже някои са в БГ и заплашват с убийство български граждани викайки "Аз съм от Азов" и взима заложници. ... Тоя си е помислил, че още е в Украйна. Как е нямало някой здрав прав БГ селянин да го подпука с шамари, като френските командоси преди време..Руският войник държи в ръцете си укро-кенефа. Добре е.
И в момента гнидите от азов биват избивани. Питаш ли още за денацификацията или следиш новините?
Аз му предлагам да се отправи към Варна и да докопа нашето безмозъчно. Може да му колко си иска - безмайнд-а ще бъде доволен и горд от факта, че е бил полезен по някакъв начин на нацистка украйна.За съжаление доста избягаха. Даже някои са в БГ и заплашват с убийство български граждани викайки "Аз съм от Азов" и взима заложници. ... Тоя си е помислил, че още е в Украйна. Как е нямало някой здрав прав БГ селянин да го подпука с шамари, като френските командоси преди време..
Странна санкция за бежанеца от Украйна, който взе заложници в хотел в Банско и заплашил с бомба
Мъжът е пуснат от ареста и рано тази сутрин се е прибрал в хотелаblitz.bg
Квартал 95 няма кой да ги бие.Большой театр представляет, циркова трупа "Алаху акбару" с чисто ново представление. Когато има някой насреща е малко по-трудно.
Не по-малко вероятно от високо достоверните материали на ремайнда, пък не малка част от твоите.ШОК БОНБА! Хахаха, матряла сър.... матряла.
Хахахахахахааааааааа, невежуууу. Простено ти е всъщност.Съзнателно се премълчаваше, че "България" съществува по земите на днешна Украйна чак до XIII век, че основава град Казан на Волга. Столицата Фанагория е съществувала точно 5 века преди появата на бараките на Москва (която е била опожарявана 3 пъти от монголите през XII век, защото е била "крепост" от дърво). Че нашите предшественици са делили едни земи с Киевска Рус, живели сме заедно, а Хан Кубрат е бил в съюз с Византия, опитвайки се да обедини племената и хуните между Азовско море, Черно море и Волга.В учебниците ни се премълчава, че ние сме братя с украинците, а не руснаците
Нашите предшественици са делили едни земи с Киевска Рус, живели сме заедно, а Хан Кубрат е бил в съюз с Византия.www.dnevnik.bg
И това се оказа, че не е баш така. Е, може да е валидно за обикновените хора, но азовци няма да бъдат спрени по никакъв начин. Та, нали техни хора отсяват кой да премине.Ама сега се замислих, че не е възможно. За цивилни се приемат само жени, деца и старци. Всичко останало от мъжки пол влиза в графата военни.
И това се оказа, че не е баш така. Е, може да е валидно за обикновените хора, но азовци няма да бъдат спрени по никакъв начин. Та, нали техни хора отсяват кой да премине.
Той си е превзет. Азовците могат да си седят в подземията и да се варят в собствен сос, докато построят града на ново. После ще ги показват в зоологическата градинаА последно ще денафицират или не, баси смешниците, за 10-ти път обявяват мариопул за превзет.