Украйна - Русия какво ви е мнението

братята руzнаци и в голямата си част боклуци удрят ново дъно: преди малко в телеграм се появи видео от български хотел в което от полицията гонят руснаци, който са се представили за украински бежанци, поискали са стая и са кандидатствали за помощи у нас.

@EGraphix , @bgtifo

Руският войник държи в ръцете си укро-кенефа. Добре е.

И в момента гнидите от азов биват избивани. Питаш ли още за денацификацията или следиш новините?
За съжаление доста избягаха. Даже някои са в БГ и заплашват с убийство български граждани викайки "Аз съм от Азов" и взима заложници. ... Тоя си е помислил, че още е в Украйна. Как е нямало някой здрав прав БГ селянин да го подпука с шамари, като френските командоси преди време..

За съжаление доста избягаха. Даже някои са в БГ и заплашват с убийство български граждани викайки "Аз съм от Азов" и взима заложници. ... Тоя си е помислил, че още е в Украйна. Как е нямало някой здрав прав БГ селянин да го подпука с шамари, като френските командоси преди време..

Аз му предлагам да се отправи към Варна и да докопа нашето безмозъчно. Може да му колко си иска - безмайнд-а ще бъде доволен и горд от факта, че е бил полезен по някакъв начин на нацистка украйна.

Последно редактирано от модератор:

b592ff13496a092b379d26199879c873.jpg

Момчето отишло да отслабва, оказал се в украйна с 4 пълнителя и никаква подготовка.
Дългичко е (25мин), но интересно интервю. Завършва с разговор с майката, която буйно рецитира пропаганда.

Последно редактирано:
Большой театр представляет, циркова трупа "Алаху акбару" с чисто ново представление. Когато има някой насреща е малко по-трудно.
Квартал 95 няма кой да ги бие.

Пейте си заупокойните молитви, а междувременно Русия тества успешно интерконтинеталните си балистични ракети. Фашистите ще го поемат дълбоко изодзадзе.

А ето и истината за Буча. Точка по въпроса.

ШОК БОНБА! :eek: Хахаха, матряла сър.... матряла.
Не по-малко вероятно от високо достоверните материали на ремайнда, пък не малка част от твоите.
Иди разправяй, че нямаш сестра :D

Последно редактирано:
Кво сега и това ли е фейк? Кой, кога и как го доказа? Не твърдя, че не е, просто искам сериозни аргументи, щото и Волен го е коментирал като достоверно, пък той е уж журнлист. Мене ме оставете...

Съзнателно се премълчаваше, че "България" съществува по земите на днешна Украйна чак до XIII век, че основава град Казан на Волга. Столицата Фанагория е съществувала точно 5 века преди появата на бараките на Москва (която е била опожарявана 3 пъти от монголите през XII век, защото е била "крепост" от дърво). Че нашите предшественици са делили едни земи с Киевска Рус, живели сме заедно, а Хан Кубрат е бил в съюз с Византия, опитвайки се да обедини племената и хуните между Азовско море, Черно море и Волга.

Съзнателно се премълчаваше, че "България" съществува по земите на днешна Украйна чак до XIII век, че основава град Казан на Волга. Столицата Фанагория е съществувала точно 5 века преди появата на бараките на Москва (която е била опожарявана 3 пъти от монголите през XII век, защото е била "крепост" от дърво). Че нашите предшественици са делили едни земи с Киевска Рус, живели сме заедно, а Хан Кубрат е бил в съюз с Византия, опитвайки се да обедини племената и хуните между Азовско море, Черно море и Волга.
Хахахахахахааааааааа, невежуууу. Простено ти е всъщност.:)
"Кратка история на Русия":):):) Тя много кратка бе, че цял Хазарски каганат - най-мощния и ключов играч в региона с дългогодишни, особени активни отношения и с Воложка България, пропуснал тоя Марк ли къв е. Обаче "С код Dnevnik10 получавате поне 10% отстъпка":) През Редит сигурно още 10, тя направо за безплатно да я раздават, тя толко кратка. Пропуснал най-ключовия играч за днешната ситуация в "Украйна", що ли не се изненадвам. Дали е случайно, хммм.. Пълен смех и цигания до шия, те видеата са по-верни - пускай призрака на киев и да се свършва...:):)
Тя не само кратка, ми и куркючен отсекъде, писана е е ся, специално за ситуацията - "специална исторически пренаписвоч операция":):)

(Шъ си пускам якия спам после/нощеска/довечера, че с тия кратки истории маматаситрака бате..)

Прави се, че не знае, че в подземията на завода има цивилни, които фашистите са взели за заложници. Те укрите точно това искат, рашките да изтрепат нацистите, които вече не са нужни, като убият и маса цивилни, за да бъдат после обвинени отново в геноцид.

Нацистите поставят условия - ще се предадат, ама да им бъде предоставен коридор за измъкване в 3-та страна. Според мен не бива да ги оставят да се измъкнат. Паразита се убива задължително и окончателно.

Последно редактирано от модератор:
То това с коридора за цивилните също е измислено - да не се окаже накрая, че първо са се измъкнали азовците, а вътре са оставили цивилните :D

Ама сега се замислих, че не е възможно. За цивилни се приемат само жени, деца и старци. Всичко останало от мъжки пол влиза в графата военни.

Ама сега се замислих, че не е възможно. За цивилни се приемат само жени, деца и старци. Всичко останало от мъжки пол влиза в графата военни.
И това се оказа, че не е баш така. Е, може да е валидно за обикновените хора, но азовци няма да бъдат спрени по никакъв начин. Та, нали техни хора отсяват кой да премине.

И това се оказа, че не е баш така. Е, може да е валидно за обикновените хора, но азовци няма да бъдат спрени по никакъв начин. Та, нали техни хора отсяват кой да премине.

Това първо си го помислих, ама от другата страна няма ли кой да гледа?

А последно ще денафицират или не, баси смешниците, за 10-ти път обявяват мариопул за превзет.
Той си е превзет. Азовците могат да си седят в подземията и да се варят в собствен сос, докато построят града на ново. После ще ги показват в зоологическата градина :D

Горе