Украйна - Русия какво ви е мнението

"Как ще се държи рублата тази седмица?"
PutinGold1-768x631.jpg

Почнали са да денацифицират и асфалта рашистанците. Както казват, че украинците "живеят в лукс", явно циментирани улици или център не са виждали в селата, отдето идват да грабят, та дай да го порутим, че да узнаят и тея дето се съмняват, че след руския ботуш, и трева не никне.

Последно редактирано:
Това първо си го помислих, ама от другата страна няма ли кой да гледа?
Сериозно ли задаваш тоя въпрос? Някой гледа ли изродщините, които вършат тия изобщо?

Факт е, че много млади мъже са налазили държавите като бежанци, включително и у нас. Не знаем дали твърдението, че не ги пускат е фейк, или тия са привилегировани.

278986711_4977104515700124_5242203841530164909_n.jpg

https://www.clubz.bg/127064-baydan_shte_obyavi_nova_voenna_pomosht_za_ukrayna Ще ядат хурката рашките.

Превключвам на ремайнд стайл

1650545846320.png

1650545942777.png

1650546154884.png

Не по-малко вероятно от високо достоверните материали на ремайнда, пък не малка част от твоите.
Иди разправяй, че нямаш сестра :D

Това и невменяем ще знае, че е фейк. То даже няма нужда да се коментира, смешно е. Ама Нанди сложи точката, край, посипвам си главата с пепел.

Сериозно ли задаваш тоя въпрос? Някой гледа ли изродщините, които вършат тия изобщо?

Факт е, че много млади мъже са налазили държавите като бежанци, включително и у нас. Не знаем дали твърдението, че не ги пускат е фейк, или тия са привилегировани.
Не бе, имах предвид коридора не е ли за Русия? Или не съм разбрал къде отиват цивилните като бежанци.

Либертарианството в руския бизнес и икономика върви по план.

Руският бизнесмен Сергей Протосеня, съпругата му и дъщеря му бяха открити мъртви в Испания, предава телевизионният канал Telecinco.

Руското издание The Insider припомня, че на 18 април при подобни обстоятелства бившият вицепрезидент на "Газпромбанк" Владислав Аваев, дъщеря му и съпругата му бяха открити мъртви в Москва.

На 25 февруари 61-годишният Александър Тюляков, висш служител на Газпром за корпоративна сигурност, беше намерен мъртъв във вила близо до Санкт Петербург. Преди това той беше заместник-генерален директор по корпоративна сигурност и човешки ресурси в "Газпром трансгаз Санкт Петербург"

Ама Нанди сложи точката
Нанди отдавна е сложила точката по казуса Буча. И дебилите разбраха, че фашистите избиха цивилните, за да натопят братушките. Имам предвид дебилите с поне една функционираща мозъчна гънка. Присъстващите, както винаги са изключение. ;)

Не бе, имах предвид коридора не е ли за Русия? Или не съм разбрал къде отиват цивилните като бежанци.
Е, коридорите са в много посоки. Има и такива за Русия, но и за полша, Молдова...

Нанди отдавна е сложила точката по казуса Буча. И дебилите разбраха, че фашистите избиха цивилните, за да натопят братушките. Имам предвид дебилите с поне една функционираща мозъчна гънка. Присъстващите, както винаги са изключение. ;)

Така е Нанди, браво. Апнаха пийнаха и ги почнаха да им слегне храната.

Стига мемета. Започвам със сводка от бойните полета

1650547462104.png

1650548134613.png

Стига поства че всеки път се вижда що за копирайтър си.

Как пък всички "модерни" и "образовани" антируски европеиди са безнадеждни неграмотници?
Някой да даде разумно обяснение, моля.
Точно ти не ми говори за неграмотници, че ти гледам повечето постове и плача от смях. И, защото съм пич, няма да ти броя грешките в постовете. Тук пишем разговорно, не се стараем да сме перфектни и ти знаеш това, но тъй като нямаш други аргументи се опитваш да оплюеш работата ми, но не ти се отдава. Аз се чудя, какво правиш тук, а не идеш на митинг на Копейкин и да демонстрираш своята "грамотност".

Аз не съм от най-грамотните, ама не се броя и за копирайтър, който обяснява на другите за правописни грешки, ама @bgtifo .. "и, защото" си мисля, че не баш баш така запетаята. :)
Може и да греша, ама ще напиша "слава украина", за да е по темата и да се впиша в обстановката, че да ми е простено. :D

Аз не съм от най-грамотните, ама не се броя и за копирайтър, който обяснява на другите за правописни грешки, ама @bgtifo .. "и, защото" си мисля, че не баш баш така запетаята. :)
Може и да греша, ама ще напиша "слава украина", за да е по темата и да се впиша в обстановката, че да ми е простено. :D
Ако живо те интересува въпросът с граматиката, можем да отворим нова тема, където да разискваме на дълго и широко. Смешно е да търсиш запетайки и тиренца в тема за войната, но пък не е проблем за мене :)

Нека все пак вметна за "грамотните" путинофили, че копирайтър не значи автор на статии, нито пък редактор на такива. Разбира се, в България това се търси, така че и аз го предлагам. Грамотен ли съм, ще кажат моите клиенти, а не пролетариата от форума.

Горе