Сериозно ли задаваш тоя въпрос? Някой гледа ли изродщините, които вършат тия изобщо?Това първо си го помислих, ама от другата страна няма ли кой да гледа?
Не по-малко вероятно от високо достоверните материали на ремайнда, пък не малка част от твоите.
Иди разправяй, че нямаш сестра
Не бе, имах предвид коридора не е ли за Русия? Или не съм разбрал къде отиват цивилните като бежанци.Сериозно ли задаваш тоя въпрос? Някой гледа ли изродщините, които вършат тия изобщо?
Факт е, че много млади мъже са налазили държавите като бежанци, включително и у нас. Не знаем дали твърдението, че не ги пускат е фейк, или тия са привилегировани.
Нанди отдавна е сложила точката по казуса Буча. И дебилите разбраха, че фашистите избиха цивилните, за да натопят братушките. Имам предвид дебилите с поне една функционираща мозъчна гънка. Присъстващите, както винаги са изключение.Ама Нанди сложи точката
Е, коридорите са в много посоки. Има и такива за Русия, но и за полша, Молдова...Не бе, имах предвид коридора не е ли за Русия? Или не съм разбрал къде отиват цивилните като бежанци.
Нанди отдавна е сложила точката по казуса Буча. И дебилите разбраха, че фашистите избиха цивилните, за да натопят братушките. Имам предвид дебилите с поне една функционираща мозъчна гънка. Присъстващите, както винаги са изключение.
Точно ти не ми говори за неграмотници, че ти гледам повечето постове и плача от смях. И, защото съм пич, няма да ти броя грешките в постовете. Тук пишем разговорно, не се стараем да сме перфектни и ти знаеш това, но тъй като нямаш други аргументи се опитваш да оплюеш работата ми, но не ти се отдава. Аз се чудя, какво правиш тук, а не идеш на митинг на Копейкин и да демонстрираш своята "грамотност".Стига поства че всеки път се вижда що за копирайтър си.
Как пък всички "модерни" и "образовани" антируски европеиди са безнадеждни неграмотници?
Някой да даде разумно обяснение, моля.
Ако живо те интересува въпросът с граматиката, можем да отворим нова тема, където да разискваме на дълго и широко. Смешно е да търсиш запетайки и тиренца в тема за войната, но пък не е проблем за менеАз не съм от най-грамотните, ама не се броя и за копирайтър, който обяснява на другите за правописни грешки, ама @bgtifo .. "и, защото" си мисля, че не баш баш така запетаята.
Може и да греша, ама ще напиша "слава украина", за да е по темата и да се впиша в обстановката, че да ми е простено.