biaaro
Well-Known Member
Ми що ме питаш тролваш ли, като не може един аргумент и факт да дадеш, а цялата ти представа се изразява във славното минало, дето никой не може да го види. Я сподели за конфликта с Китай, към 60-те години, СССР-то като са извадили лазерите, и са изпепелили цялата армия,
Значи аз да търся и да споделям материали, а троловете никога не могат едно аргументирано изречение да напишат, и да дадът някакъв линк адекватен, било то със статистика или данни, които да потвърждавеат приказките от 1001 нощ .
Сега остава само да припомниш на не знаещите, как СССР-то извадило една нощ лазерните оръжия към 60-те години и изпепелило цял батальон Китайци - я разкажи.
Или за плана, дето за 7 дни СССР-то стигаше до Франция - оттам идват амфибиите - качват ярмията, и за 7 дни превземате цяла Европа. Я разкажи и за разпада на СССР-то, лошите САЩ как ви подляха вода, иначе ако не бяха те - да сте колонизирали Марс.
Никой не се занимава да ти доказва нищо, щото само ти си толкова наивен, че си мислиш, че нещо знаеш. Нищо по време на война не е цялата истина. Жертви, загуби, кой, какво, ще се смята и брои от победителя, както е било винаги, който и да е той. За да се разбират тези неща се четат книжки, не редит, както ти казах.