Първи ден на войната - Путин се хвали, че Украйна ще падне за 48 часа, призовава украинските военни да свалят "нацисткото правителство"
Края на февруари - Путин иска да се похвали с превземането на Украйна за годишнината от присъединяването на Крим.
Началото на март - Путин иска да се похвали с превземането на Киев.
Края на март - Путин иска да се похвали с превземането на Донбас и лишаването на Украйна от излаза на Черно море.
Средата на април - Путин иска да се похвали с превземането на Мариупол.
Началото на май - Путин иска да се похвали с превземането на завод по случай "Деня на победата".
Как се менят желанията на човек, когато реалността го блъсне като товарен влак. При всички положения след 3 дни ни очаква доста интересен парад.
Първи ден на войната - Путин се хвали, че Украйна ще падне за 48 часа, призовава украинските военни да свалят "нацисткото правителство"
Президентът на Русия Владимир Путин се надявал да превземе Украйна за три дни, предадоха от Службата за безопасност на Украйна /СБУ/.
Toва не го е имало никога - коя медия го е пуснала?Края на февруари - Путин иска да се похвали с превземането на Украйна за годишнината от присъединяването на Крим.
Виж пак кой го твърдиНачалото на март - Путин иска да се похвали с превземането на Киев.
Основната цел на инвазията в Украйна е да бъде превзета столицата Киев, да се задържат ръководителите на страната и те да бъдат принудени под заплахите от множество невинни жертви да подпишат мирно споразумение. Това твърди Украинская правда, която се позовава на свои източници от украинското разузнаване.
Края на март - Путин иска да се похвали с превземането на Донбас и лишаването на Украйна от излаза на Черно море.
Средата на април - Путин иска да се похвали с превземането на Мариупол.
Началото на май - Путин иска да се похвали с превземането на завод по случай "Деня на победата".
Отдавна съм го направилУдарете един игнор на Лошият - русофилията го е ударила като СПИН, в началото пишеше по-адекватни мнения, сега удря направо от сводки на РТ , или директно защитава Путлер - блокирайте, разговор с него вече не може да става, изкуфял е напълно от руска дезинформация и пропаганда.
Комисията е представила лека модификация на плана, в която е предложено да се въведе изключение за Унгария, Словакия и Чехия. Това обаче не е предложено за България.
Източници на NOVA заявяват, че от София е получен червен флаг, което означава, че ако и България не бъде добавена в изключенията, ще наложи вето.
Унгария и Словакия искат по-дълъг период на прекратяване. Според настоящото предложение на Комисията и двете страни ще получат една година повече от останалата част от ЕС, за да се откажат от руския петрол. Но Будапеща и Братислава отхвърлиха тази оферта, като се аргументираха, че се нуждаят от повече време, за да адаптират своите вериги за доставки. Те вероятно ще успеят в усилията си - вероятно ще получат две години повече от останалата част от ЕС.
Чешката република и Словакия вероятно ще се присъединят към тази схема за освобождаване, тъй като и двете са по подобен начин зависими от руския петрол.
Ти колко пъти ни слагаш в игнора и пак ни вдигаш ветото, ама на другите разпореждаш. Забавен си, когато не си адски досаден.Ударете един игнор на Лошият - русофилията го е ударила като СПИН, в началото пишеше по-адекватни мнения, сега удря направо от сводки на РТ , или директно защитава Путлер - блокирайте, разговор с него вече не може да става, изкуфял е напълно от руска дезинформация и пропаганда.
Отдавна съм го направил
Мненията на Нанди, Лошия и Еретриум
На този принцип твойте постове трябва да се разглеждат по същия начин И да не забравя, защо Путин бил джудже? Така и не ми отговори?!?Ударете един игнор на Лошият - русофилията го е ударила като СПИН, в началото пишеше по-адекватни мнения, сега удря направо от сводки на РТ , или директно защитава Путлер - блокирайте, разговор с него вече не може да става, изкуфял е напълно от руска дезинформация и пропаганда.
fast_and_the_curious
Доказа за пореден път колко лесно кълвете на фейк информация. Чак жал ми става за вас с Ремайнда понякога....
Аз друго се чудя. След като имат хиляди доказтелства за не знам си какво и не знам си що защо се въртят все едни и същи видеа и снимки и новини... И наште шарани кълват.Да Четат статии от Украинското разузнаване какви са плановете на Путин и после като се окаже че не стане, не че украинското разузнаване пуска фейкове и въобще не знае какви са плановете на Путин ами на Путин не му се сбъдват плановете.
Ударете един игнор на Лошият - русофилията го е ударила като СПИН, в началото пишеше по-адекватни мнения, сега удря направо от сводки на РТ , или директно защитава Путлер - блокирайте, разговор с него вече не може да става, изкуфял е напълно от руска дезинформация и пропаганда.