Ми то и в България е страшно. Стрелят се, ръгат се с ножове, разни ковид-параноици бият старци по аптеките... Чудя му се на акъла на тоя Игор?Айде и от мен едно линкче.
"Защо избягах от Москва": разказът на 24-годишния Игор – DW – 17.05.2022
"Задържаха ме и ме отведоха в т.нар. автобуси затвори. Там могат да правят с теб каквото си поискат. Седиш и умираш от страх, че никога повече няма да излезеш." Разказът на 24-годишния Игор, избягал от Москва в България:m.dw.com
Пълно е:Изтървал съм новината уффффф.
Сега евакуираните азовци ги чака съдбата на осъдените в Нюрнбергския процес нацита.Има ли го тубата да ги видим уж изпълнилите войнския дълг и напълнилите гащтите?
Верно ли, че от руска страна им направили празнична заря преди евакуацията им.Пълно е:
п.с. Първа пуснах новината рано сабахлян, ма ви ме игнорирате. Ще организирам протест...
Ми да, стрелят се, така е. Ама какво общо има това с агресора Путкин?Ми то и в България е страшно. Стрелят се, ръгат се с ножове, разни ковид-параноици бият старци по аптеките... Чудя му се на акъла на тоя Игор?
Те и WION доста тенеденциозно представят новините. Руските войски продължавали да обстрелват цивилни обекти.Верно ли, че от руска страна им направили празнична заря пред евакуацията им.
Еба му мойта немска тв само лъжи бълват.
Е, слава богу, ние вече сме напълно независими от руския газ. Чакаме два кораба от сащ, които ще докарат също самолетите Ф-16.Брюксел даде зелена светлина на руския газ
Новини от България и света | Последни събития | Банкер
Новини от България и света. Актуални новини, събития, анализи, интервюта с главните действащи лица от политиката, бизнеса и финансите.www.banker.bg
Украйна: Русия води у нас световни медии, сред тях и български, ще създават фалшификати
Точно така е, затова им избиват генералите като пилци. Противно на всяка логика е Русия да иска дълга война, вместо вече да имат инсталирано марионетно правителство и всичко да е приключило. Като се обърне каруцата, пътища много, теории много. Няма лошо, вярвайте си, а после ще измислите нещо друго.
Още един прихванат разговор, не мога да преброя колко псувни се изляха към великата Руска армия.
Окупаторите ревнуват, че украинците имат Байрактари и с нетърпение очакват нови доставки на чуждо оръжие за въоръжените сили. За това свидетелстват нови телефонни разговори на нашествениците, които бяха засечени от СБУ.
„Трябваше да имаме шибани дронове като техния Байрактар… Въобще щеше да има гореща тема. Птиците отлетяха, координатите просветнаха, така ни хванаха…“ – оплаква се на приятеля си изпълнител, който се бие в Запорожие.
Самият той се присмива на фразата за "величието" на Русия, защото дори за обикновени квадрокоптери (дрон с камера), окупантите търсят спонсори: "Русия е дива сила, по дяволите. Те сами забъркаха тази специална операция ... шибаната Русия, фермерите събират пари, за да купим квадрики.
Какво се смеете всички, ще горите в ада....не знаете ли, че тази извеснта медия има нейни представители, тичащи рамо до рамо както с украинците, така и с руснаците. Тия сигурно има шарят яко постовете във фейса. Влизам, но не, не е така.
Какво се смеете всички, ще горите в ада....не знаете ли, че тази извеснта медия има нейни представители, тичащи рамо до рамо както с украинците, така и с руснаците. Тия сигурно има шарят яко постовете във фейса. Влизам, но не, не е така.
Ако някой по-запознат от мен следи обстановката в медиите и представянето на информацията й, нека прави някакъв лист с про-руски и про-западни медии. Сигурен съм, че има някакви различни представяния. За българските нямам наблюдения коя в кои отбор попада.
Сигурно ще пристигнат и другите чертежи. Или нещо повече...ръководството за управление. 1 по 1, не слагайте магарето пред каруцата.Е, слава богу, ние вече сме напълно независими от руския газ. Чакаме два кораба от сащ, които ще докарат също самолетите Ф-16.
Тия и офис ли имат? Хахаха, мислех, че пишат от някое кафене до централна гара. До манафите там.То тази медия е ясна. Има запор от К. Нинова, и К. Добрев. Имах работа в близост до офиса им и се пресетих за тези руски кримки.
Тия и офис ли имат? Хахаха, мислех, че пишат от някое кафене до централна гара. До манафите там.
Поглед.Инфо са достоверни, колкото врачките по Фен ТВ. Хващат един и същ контингент. Преди тоя контингент го държеше Алфа ТВ.Почти позна. В близост е до централна гара. Сайтче на партията майка са и имат все пак офис. Трябваше да и кажа, че във форума са най-верните им фенове да правят трафик тук, докато се радват на сърповете и чуковете.