Украйна - Русия какво ви е мнението

@nandibandi обади се като се събудиш, да спирам. (Аз съм неутралната версия на римайндини.)

Бе аз от когиш разправям, че е време вече Блинки да ме санкционира, ама нейсе. Демократ си е, не мога да му отрека. Може да мрънкам понякога за модерация, претенцийки, туй-онуй, но все пак има демокрация и Е МНОГО ПО-ИСТИНСКА ОТ ЗАПАДНАТА! ДА ЖИВЕЙ!! УРАААА!!!

(Но римайнди все пак трябва да се банне за вечни времена ЗА ДА ЗАЩИТИМ ФОРУМНИТЕ ЦЕННОСТИ И ДЕМОКРАЦИЯ! Не ни трябва тука, другаде да ходи. А аз да остана.)

@nandibandi обади се като се събудиш, да спирам.
Спирай, че се не търпи!

Искам да ти кажа, че колкото и да се опитваш да очерниш Владимир Владимирович, той работи неуморно.
Както се казва: На ти, ЕтерИум:

ВЛАДИМИР
ВЛАДИМИРОВИЧ !
1f30e.png
1f30f.png

... неуморна работна сила!
•Освен големи усилия за вътрешноикономически нулиране на Русия, Кремълският лидер успешно пусна руската рубла на световния паричен пазар.
• Успял е да запази вътрешните стандарти на нормално ниво за населението, въпреки санкциите, наложени отвън.
• Сега остават 25 дни до 15 юни 2022 г., когато в Санкт Петербург ще се състои срещата на върха на Международния икономически форум.
Много важна и решаваща среща на върха за световната икономика
♦️
Владимир Владимирович... ?
Вече знаем, че президентът на Египет Абдел ФАТТАХ ЕЛ СИСИ ще дойде в Санкт Петербург! Със сигурност ще участват и Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, представители на Африка и други държави, заинтересовани от икономическото сътрудничество с Руската федерация
... до тогава се надяваме, че авторите на Санкциите ще разберат необходимостта от отменянето им!
♦️
15-18 юни 2022, Международен икономически форум, Санкт Петербург
Успех в дейността!

Абдел ФАТТАХ ЕЛ СИСИ?! УАА!!! Е, НЕ!
2666.png
2666.png

Тогава съм ЗА ВЛАДО!!!
2666.png
2666.png
2666.png

„Това е истинският свят“ – бившият посланик на САЩ в Русия Майкъл Макфол призна, че САЩ са излъгали Украйна за присъединяване към НАТО

На The Munk Debate на 21 май водещият попита Макфол защо американските дипломати казват, че Украйна може да се присъедини към алианса, ако няма да бъде взета в НАТО. Бившият посланик отговори, че американските дипломати последователно са лъгали Украйна през последните години, обещавайки страната да бъде взета в алианса.

„През 2021 г. нашите дипломати направиха всичко възможно да убедят Киев, че могат да се присъединят към Алианса, ние повтаряхме това отново и отново. Значи дипломатите излъгаха?

- Да! Дипломатите лъжат, представяте ли си? Това е истинският свят!

Водещият попита и бившия посланик защо Русия трябва да вярва на политици, които лъжат през цялото време - на този въпрос нямаше отговор.

Как па са излъгали марионетки, които контролират отдавна. Те си лъжат за добър ден по принцип, но как лъжат, че и убеждават подчинените си, защо да се налага? Странно. На някакво целево разпространено дезинфо (тоест: от сами устата на бившия посланик) ми прилича на мене.

Последно редактирано:
Каква стана тя. Газ няма, сега и точки от уимбълдън няма за ранклистата.

Точен обстрел през ноща с нощното виждане :)

Руският президент Владимир Путин нарочно се стреми да предизвика глад в Близкия изток и Африка, заяви Рюдигер фон Фрич, бивш германски посланик в Русия, цитиран от ДПА.

:D
:D:D

Руският президент Владимир Путин нарочно се стреми да предизвика глад в Близкия изток и Африка, заяви Рюдигер фон Фрич, бивш германски посланик в Русия, цитиран от ДПА.

... И ще тръгнат още по-мотивирано и на по-големи тълпи да се преселват в Европа.

Чакаме колегите дето разправяха че Русия е само 2 процента от световния БВП с икономика не по голяма от Италия да обяснят как Рюдигер фон Фрич се е объркал.

Чакаме колегите дето разправяха че Русия е само 2 процента от световния БВП с икономика не по голяма от Италия да обяснят как Рюдигер фон Фрич се е объркал.
Да, и аз това питах по-назад. Как икономическото джудже Русия създава такива тревоги на световната иконимка :)

За всеки случай, докато самолетите Ф-16 докарат корабите с шистов газ от сащ

Интересни слънца се появяват и при "денацификаторите".

Членове на руската частна компания “Русич” в Украйна. Бойците на тази компания са известни с крайните си националистически възгледи и са едни от първите, участвали в боевете в Донбас от 2014 насам.

JtBtedj.jpg

Заповедите са нещо нормално и преди християнството. Пак ти казвам не вдигай на пиедестал нещо сътворено от човека за контрол на други хора. Не случайно религията не се толерира много в научния свят (от ренесанса насам).
Абсолютно! Тъпите християни са едни от най-назадничевите ора, отколе пречка пред прогреса, което най-редовно се изтъква по масмедиите от вси водещи кръгове, вкл. научните, особено на Запад. Имаме късмет, че Светът не е в техните налудничави ръце и наивни умове, а в ръцете на подкрепения от целия бизнес и политически свят - научен авангард. Те имат ясна, рационална представа за обективната истина какво е и какво не е човекът, а и какво да се прави занапред за да се подобрят нещата в обществото. Което добре е казано и от професор Ювал Ноа Харари, например (накрая казва и за "фалшивата новина Исус"):

Тук пък, с друг водещ света напред по пътя на научния напредък човек, обсъждат:
Защо вярваме на лъжите?
В третия епизод на нашия подкаст говорим с Ювал Ноа Харари за връзката на човечеството с истината.
От Бил Гейтс| 30 ноември 2020 г

Лично съм оптимист и виждам светло бъдеще за нас, водени от рационалните научни кръгове, отдавна отхвърлили религиозните глупости.

Аз силно се интетресувам от къде Етериума има толкова време, дори за този копи-пейтс, с който постоянно пълни темата. Знам, че един форум с няколко души е по-добре като терапия от пианките пред блока, но все пак и за двете се иска време. А в тази криза и поскъпване само това му трябва на човек, да си пилее времето да се обеснява в интернет. :)

Аз силно се интетресувам от къде Етериума има толкова време, дори за този копи-пейтс, с който постоянно пълни темата. Знам, че един форум с няколко души е по-добре като терапия от пианките пред блока, но все пак и за двете се иска време. А в тази криза и поскъпване само това му трябва на човек, да си пилее времето да се обеснява в интернет. :)
Съгласен съм напълно! Това е същината, а не: какво пише в копи-пейста, например, и други пилеещи времето въпроси.
(Платен трол съм.)
Етериума
С малка буква - етерИум. С голяма е много горделиво.

Абсолютно! Тъпите християни са едни от най-назадничевите ора, отколе пречка пред прогреса, което най-редовно се изтъква по масмедиите от вси водещи кръгове, вкл. научните, особено на Запад. Имаме късмет, че Светът не е в техните налудничави ръце и наивни умове, а в ръцете на подкрепения от целия бизнес и политически свят - научен авангард. Те имат ясна, рационална представа за обективната истина какво е и какво не е човекът, а и какво да се прави занапред за да се подобрят нещата в обществото. Което добре е казано и от професор Ювал Ноа Харари, например (накрая казва и за "фалшивата новина Исус"):

Защо вярваме на лъжите?
В третия епизод на нашия подкаст говорим с Ювал Ноа Харари за връзката на човечеството с истината.

Лично съм оптимист и виждам светло бъдеще за нас, водени от рационалните научни кръгове, отдавна отхвърлили религиозните глупости.
И аз това се чудя. Уж някои хора се кефят на Путин, защото бил консервативен, а отричат един от основните стълбове на консерватизма. Уж се борим срещу западния прогресивизъм, който отрича християнството и дава свобода да имаш трети пол, щото "сме 21 век, стига с тези закостенели предрасъдъци". Именно същия този технологичен прогрес ни дава смешното самочувствие, че можем да контролираме климата на планетата и да сме по богове от Бог. Общо взето много сме си повярвали.

Защо вярваме на лъжите?

(Платен трол съм.)
Дай 10-ка тогава да тръгне раговора;)

Да е ясно кои малоумници блокираха торовете малко преди пролетното засяване - Знаем че Русия ще е виновна, че без торове някой посеви ще дадат 40% по ниски добиви.

Швейцарските власти размразяват сметки на санкционираната компания на Еврохим - Bloomberg
ЕвроХим е един от най-големите производители на минерални торове в света.

Швейцарското правителство размрази сметките на подсанкционираната компания на руския милиардер Андрей Мелниченко EuroChem, след като той прехвърли контрола върху акциите на съпругата си Александра.

Компанията и нейният мениджмънт гарантират, че ще спазват изцяло санкциите и че "няма да бъдат предоставени средства или икономически ресурси на лицата под санкции", се казва в изявление на швейцарското правителство.

Горе