етерИум
Well-Known Member
Да се върнем към нормалния разговор...
Да се върнем към нормалния разговор...
- едва около 44% от анкетираните в България подкрепят санкциите срещу Русия. Средното за Европа е почти два пъти повече - 80%Да се върнем към нормалния разговор...
Братушките знаят, че ги обичаме и го отбелязват.
Определен е най-проруският народ в ЕС - българският
/Поглед.инфо/ Проучванията на общественото мнение на ЕС, поръчани от Брюксел, идентифицират народа, който е най-недоволен от политиката към Русия, режима на санкции и помощта за Украйна. Освен това този народ смятат, че за сегашния конфликт преди всичко е виновно НАТО. Този народ са българите...pogled.info
Разбира се, на Леля Нанди не и прощаваме. Някак си е отблъскващо да има зурла на прасе. Каката спомена нещо за аватарите и как се възприемат. Става ми гадно. Но ти ще и простиш понеже си широкоскроен джентълмен от англо-еврейски произход. Вие сте снизхоздителни. Пък може и да я заговориш, уж че и прощаваш и да я отделиш от Зъл Маг. Може да я обърнеш в правата вяра.
Дефи, добре ли се чувстваш? Да се притесняваме ли? Да викаме бърза помощ?Разбира се, на Леля Нанди не и прощаваме. Някак си е отблъскващо да има зурла на прасе. Каката спомена нещо за аватарите и как се възприемат. Става ми гадно. Но ти ще и простиш понеже си широкоскроен джентълмен от англо-еврейски произход. Вие сте снизхоздителни. Пък може и да я заговориш, уж че и прощаваш и да я отделиш от Зъл Маг. Може да я обърнеш в правата вяра.
На една йота си ми да не кажа безразлична, Етера те изхвърли с гръм и трясък. В момента си PNGДефи, добре ли се чувстваш? Да се притесняваме ли? Да викаме бърза помощ?
Не ме ли обичаш вече???
Магнитните са ударили. А и вече Енерго-полето претърпява кардинални изменения. Дефа може да е от възнесените щастливци, кой знае - никой не мож претегли кой колко струва, освен Делегираните сметци.Дефи, добре ли се чувстваш? Да се притесняваме ли? Да викаме бърза помощ?
Не ме ли обичаш вече???
Доста страст влагаш в изразяването на безразличие.На една йота си ми да не кажа безразлична
Кога тва? От къде???Етера те изхвърли с гръм и трясък
Тая абревиатура има ли конкретно значение?В момента си PNG
Пак ще го разгневиш. Мисля, че за днес Дефа ни е достатъчен.Етера май не чете цитатите дето поства.
Такава консп. идея ми се прокрадна щото то една част от текстовете им липсват глаголи в изреченията и като цело немат много смисъл. Ма той пък може да е с по-развити когнитивни способности от мене.
Или пък ги минава на принципа "щом е увъртяно и неразбираемо, значи е сайопс разработка на неохазарите".
С малка буква, ако визираме физичната величина. С главна е, когато възприемаме думата като име на човек.Стига ми вменявахте горделивост, с малка буква се пише: етера.
Мен питаш ли ме как се чувствам след поредния безплоден, неудовлетворителен и кръвновдигащ опит да му вникна в матрялите?Пак ще го разгневиш. Мисля, че за днес Дефа ни е достатъчен.
На теб трябва да ти се издаде официална забрана да си пожелаваш неща. С това добро сърце, закалено през паметта на вековете, отново реабилитира Зъл Маг и той се появи и отново иска да те използва.Стига ми вменявахте горделивост, с малка буква се пише: етера.
Магнитните са ударили. А и вече Енерго-полето претърпява кардинални изменения. Дефа може да е от възнесените щастливци, кой знае - никой не мож претегли кой колко струва, освен Делегираните сметци.
--
Дефка, помня всеки кво е говорил и пазя жлъч в сърце си скрита, та клъввам при сгода. ("Пластмасови терлици от опозицията" примерно - никак не съм ти го забравил и простил. Аз щи кажа...)
Долу ръчичките от етера, долу.Доста страст влагаш в изразяването на безразличие.
Очевидно не сме създадени един за друг.
Долу ръчичките от етера, долу.
Гняв? Мечтай си. Не ме интересуват дори свръхграмотно написаните глупости на индивиди, които се правят, че цялото руско население не го прави мармалад същото правителство, което спасява няколкото милиона донбасци. По същото време. (Впрочем, те и спасените донбасци - също ги правят.)Пак ще го разгневиш. Мисля, че за днес Дефа ни е достатъчен.
Безполов асексуален съм.Двоумях се дали @nandibandi е жена. Тази демонстрация на завист почти ме убеди. ЕТЕРИУМ с малка буква остава енигма. Понеже си падам по мъже и ще е жестоко разочарование ако вие сте (машинен превод) мъж. Ако сте от третия пол бих ви разбрал.
В такъв случай ти се отнемат всички досегашни заслуги. Отсега-нататък само деноминации за Хюго и Небюла. Кажи поне че си неактивен гей да може да те входираме в системата...Безполов асексуален съм.
Оффф, оставям ви да си говорите закодирано с Дефа. Днеска и двамата сте в ретрограден меркурий и сте решили да си го изкарвате на мен. Хубав ден.Гняв? Мечтай си. Не ме интересуват дори свръхграмотно написаните глупости на индивиди, които се правят, че цялото руско население не го прави мармалад същото правителство, което спасява няколкото милиона донбасци. По същото време. (Впрочем, те и спасените донбасци - също ги правят.)
Но няма значение, нали? Щото по Мордохай Леви...пардон: Карл Маркс (арт псевдоним) - "Битието определя съзнанието". Тогава: истината е такава, каквато ти е удобно според обстоятелствата. Можеш да виждаш и да не виждаш избирателно колкото си щеш, няма проблем, нито последствия. Ако не понесеш материална щета - давай го както си щеш.
Темата трябва да се прекръсти на: "Украинското ръководство и структури/Руското ръководство и структури- какво ви е мнението?". Народа няма значение извън това, което властите му приписват.
Ми щом е така: дано да депопульнат яката и да изчипиросат всички ни. Заслужено е, кво.
И да се върнем все пак на основното: добре ли са му написани постовете на етерчо; глаголите в ред ли са, прилагателните и съществителните; преведени ли са коректно; дали препинателните са намясто поставени..
Щото ако не, тогава руснаците не ги биометрират, васханалират, чипирват, кредитосистемират и либераризират. (Нали руското ръководство каза, че излиза от международните споразумения? Няма как да е другояче!)
(Много ще е интересно ако тука стане некой сакатлъчец и се окажем в подобна позиция, и американските прорус "консерваторски" алтернативки заговорят по същия начин за нас: все едно ние и премиерът+държавните органи+медиите и т.н. сме едно цяло. Представяте ли си? И няма да се споменава, че ни устойчиворазвитизират, ваксханалират, кредитосистемират и т.н. Ще говорят колко е хубаво, как се борим (за нещо си), как добре вървим. Бахти смехЪТ.)
Исках за Полша нещо да постна, нали питаше, но трябваше да се занимавам тука да пиша. Много по-важно беше да разчепатим правилно ли са написани постовете. Туй то. (Виж кво казва официозната преса и правилните алтерки, и квото казва - туй то.)
Ела в нашия тим и ще те посветим. Градим многополюсов свят.Оффф, оставям ви да си говорите закодирано с Дефа. Днеска и двамата сте в ретрограден меркурий и сте решили да си го изкарвате на мен. Хубав ден.