А, сливенския олигофрен слагал насърчителни сърца да надъха полуидиотчето. Евалата бе байно.
Кое му е хубавото ма путкосмотана, като ми викаш "дрогираш се", "кой ти е дилъра"? Нищожество от ниските социални слоеве.
Просто му се губят едни 15 години и тепърва открива красотата и магията на форумите@contra - Е ей го - мил та дрънка , много тъпо парче е - добре, че е тоя форум, щото такъв социален каторжник като тоз - в никой друг форум не биха го търпяли - всеки ден - някой друг ще обижда и простее, пък като няма налични - пердашим статии за ваксите
Просто му се губят едни 15 години и тепърва открива красотата и магията на форумите
Обяснявай "15 години" от кое, че тъпунгерчо не те разбира. Не знаеш ли с кой говориш?Просто му се губят едни 15 години и тепърва открива красотата и магията на форумите
Кво стана с изкуството на деескалацията, на което поучаваш другите? Пак ли почнахме пост след пост през минута? Ще деескалираме ли форумният сърбеж, или ще чешем като краставо куче?Еми такъв като тебе се среща веднъж на няколко години. Пък и с теб да говоря, файдата никва - ама да те анализираме, що не.
Ако имаше друг живот, извън форума, щеше да видиш, че се излагаш много - но пък това ти е забавното - не знаеш кога да спреш.
Виж, че вече си извън игнора - тва благодарение на мене и медиаторските ми умения, ама вече за тебе - йок! Мандалото хлопна, както е модерно да се казва тия дни.@nandibandi , виж с какво удоволствие си общува с Ремайнд, а мене ме игнорна.
(дано поне готвиш щото не ставаш за медиатор)
Айде, двама влюбени мъже, идете пишете за Иран и СРАел, нали останахте двамцата "чисти" в оназ тема. Цуни-гуни направете, хубави постове и всичко хубаво.
Ма верно ли? Просто цъкнах "покажи ингорнатото съдържание", да видя кво дудне ретарда. Грешка от моя страна, той си е спрял и тъп. Представяш ли си кви соц умения има? Представяш ли си го? Искам да го видя на живо контрата, много искам, да го видим колко от това тук се покрива в реалността. Аз нямам нито едно притеснение в общуването, но този "аналлизатор" без съмнение ще е мишок с нбарушени комуникационни умения, ясно е като бял ден (повечето айти са такива вдебилени). За полуидиотчето изобщо не говорим, то е ясно.@contra - Е ей го - мил та дрънка , много тъпо парче е - добре, че е тоя форум, щото такъв социален каторжник като тоз - в никой друг форум не биха го търпяли - всеки ден - някой друг ще обижда и простее, пък като няма налични - пердашим статии за ваксите .
Не знам как реши, че съм нищожество от ниските социални слоеве, ама твоето държание и как скачаш на всички, показва, че ти липсват дори базовите социални скилове, та мога да гадая какъв е твоя социален слой.
Ма ти си вдебилен и дразнещ безполезен ядящ (напомням си да те цъкна в игнора неска-утре) и няма да те издържа на живо без да се възползвам от споменатите опции. Контрата се предполага, че бил голямата работа. Ниво.Как нямаш притеснение в общуването, като днес ми викаше, "или затвор или гроб"- ако се видим
Вече и от негово име ли взе да говориш? Невероятно (поздрави, Ноууук, Ноууукии, браат).Ноука защо го намеси пък сега - според мен не си му интересен като персонаж.