Ти разкрил си ме, ъпхеро!всъщност етериум и всичките му производни са всъщност @strana
Здравейте, Нандибанди!Казах го в контекста на ''той е руснак'', а пише по-правилно от повечето българи във форума. Нямам забележки към правописа на Ети
Моят човек. Тоя подкаст ще се гледа..
Виж файлът 25140
Здравейте, г-н Мите-7. Не, все още не съм. Надявам се скоро да бъде качен в ю-тюб, където гледането е безплатно и не изисква регистрация.Здравейте, Нандибанди!
Гледахте ли подкаста?
Благодаря Ви!Здравейте, г-н Мите-7. Не, все още не съм. Надявам се скоро да бъде качен в ю-тюб, където гледането е безплатно и не изисква регистрация.
Политическата дейност на Роджър Уотърс винаги е била толкова впечатляваща, колкото и музикалната му такава. Обикновено успява да отсее истината в пропагандната плява. Само на концерта му в София, соросоидите успяха да го заблудят да подкрепи протестите срещу правителството на Орешарски, които бяха преди всичко в подкрепа връщането на Бойко Борисов. Във въпросните протести участваха същите платени гномове, които участваха и в протестите срещу същия Борисов, след това срещу парламентарната опозиция, свалила от власт ''про100 коалицията'', а днес протестират срещу редовните доставки на по-евтин руски газ.
Та, препоръчвам и ти да се запознаеш с дейността на г-н Уотърс. Той от години се бори за правата на палестинците в окупираните от чифутите техни територии.
Че то останаха ли мембъри с които не си имала лично общуване?п.с. Писала съм на лични и с двамата. Начинът на общуване е напълно различен.
Няма да е лошо да понамалиш и гледането на такива неща.Всъщност, вече е качен. Малка корекция: уебинар, а не подкаст, въпреки, че аз лично не виждам разлика.
Благодарение на теб разбрах как се чувстват хората, които си имат личен PR.Няма да е лошо да понамалиш и гледането на такива неща.
Достатъчно навити са ти пружинките.
ПП: ... in before да ми кажеш да си гледам работата.
И се опитай да не споменаваш че не готвиш, че не мойм та ожени!Благодарение на теб разбрах как се чувстват хората, които си имат личен PR.
Ежедневно се грижиш за добрия ми имидж и правилно поведение.
Подлец си тиии, маймунке малка. Искаш да разкараш всички колоритни дами от форума чрез оженване. Заради теб изгубихме най-ярката си членка. Не те е срам.И се опитай да не споменаваш че не готвиш, че не мойм та ожени!
Украйна да напада Русия е невъзможно или възможно, ама нищо няма да направятВиж файлът 25160
Смятате ли че наистина склада за боеприпаси в Крим е в случай на човешка грешка?
Руснаците са държава, която активно воюва от десетилетия и имат много много богат опит със складове с боеприпаси. Със сигурност имат добри процеси на работа в това отношение.
Освен това последно време (може би?) винаги първоначалното оправдание за всяка експлозия е човешка грешка и след това признават ракетен удар (първия склад с гориво, където го удариха самолетите на тяхна територия, кораба Москва).
От друга страна обаче не са видени ракети, които да падат там преди удара. Украйна първоначално отрече да има общо с удара.
Някои коментари стигат до някакви абсурдни крайности, че това било вече обрат във войната и Украйна тръгвали в настъпление ... колкото и да ми се иска сме още далеч от този развой. Какво казват Телеграм групите по казуса с летището?
То, гледам и в щатите става все по-хубаво. Вчера са осъдили журналист (Алекс Джоунс) за разпространение на теории на конспирациите в тотален пародиен процес, в който са били нарушени всички правни норми, включително поверителността между адвокат и неговия клиент.Russians buy Turkish citizenship to establish new lives and businesses
Май само на нашите русофили, които масово живеят в чужбина им се ходи в Русия ... или поне така приказват.
Ми как ще дрънка глупости ? Я бой през ръцете…То, гледам и в щатите става все по-хубаво. Вчера са осъдили журналист (Алекс Джоунс) за разпространение на теории на конспирациите в тотален пародиен процес, в който са били нарушени всички правни норми, включително поверителността между адвокат и неговия клиент.
Нахлуват в имението на бившия президент под някакъв безумен предтекст... Целта е да му скалъпят някакво провинение, за да не може да се кандидатира за президент през 2024г.
Май ще се окаже, че америка е комунистическата държава, а не Русия.