deffnews
Well-Known Member
Виж, ма @nandibandi на мен пловдивския даже ми лиспва. Само, че ми лиспват кратките му коментари и когато не е толкова зло нападателен. Има една разлика, че аз се поставям или мога да си представя, какво е поне донякъде да си в ролята на другия. И си представям какво му е на Блинки, аз не бих издържал и мисля, че съм го казвал. Но не е моя работа, то не и работа, ами не е много редно да пледирам за каквото и да е, след като дори не знам за какво става въпрос.
И поне пет пъти съм казвал, че ние сме гостите тук, а защо и по какви причини админите и собствениците решават това, или онова е предимно тяхно право.
Не сме невинни овчици за да изискваме разни неща. Ако бяхме идеални и за пример, ок, ама не е така.
Мога да се обзаложа с теб, че ако ти си админ или модератор, ще банваш наред. Или поне щеше, защото от известно време изглеждаш малко по-добронамерена и разбираща.
И поне пет пъти съм казвал, че ние сме гостите тук, а защо и по какви причини админите и собствениците решават това, или онова е предимно тяхно право.
Не сме невинни овчици за да изискваме разни неща. Ако бяхме идеални и за пример, ок, ама не е така.
Мога да се обзаложа с теб, че ако ти си админ или модератор, ще банваш наред. Или поне щеше, защото от известно време изглеждаш малко по-добронамерена и разбираща.