Какво се занимаваш с тоя наркоман. Виж го, че не знае откъде изгрява слънцето, ако не му го каже редита или телеграма. Слагай го в игнора и не се занимавай с недорасли олигофрени.
Какво се занимаваш с тоя наркоман. Виж го, че не знае откъде изгрява слънцето, ако не му го каже редита или телеграма. Слагай го в игнора и не се занимавай с недорасли олигофрени.
По клиповете нищо, естествено, сигурно сенките нещо...Освен това, ти самият се съгласи, че е много хубаво да се убиват колаборационисти... Белите ленти са точно този отличителен знак. Помагащите на руснаците биват убивани от руснаците - логика търсим ли или само плюваме сащска пропаганда?
Аз пък съм горд, че ме споменават. То и без това станах руски трол още като казах, че призракът на киев е фейкОбясни на аудиторията защо, ако можеш разбира се. След това махни този глупав подпис, който не съответства на истината.
Ми сенките та. Какво стана с пресловутия клип? И той като буча потъна в небитието на перспективатасигурно сенките нещо...
Браян Барлетик, бивш американски военен, който живее в Тайван е правителствен поток?вярваме само на руските правителствени новинарски потоци
Клипът доказва ли на 100%, че това са руснаци, а не укри???? Да, верно - руснаците сами са си взривили СП-1 и2, сами обстрелваха ЗАЕЦ и сами саботираха износа на зърно в Черно море. Урковците са невинни и досега никога не са лъгали и правили фейкове...Правиш ли разлика, завързани ръце зад гърба с бяла лента и такава горе на ръката?
Да ме прощаваш, ама баш нищо не става ясно от тоя клип. Не виждам ленти, щото клипа е замазан, но виждам хора в редичка, насочвани от войник с автомат. Над клипа пише, че не се знае руснаци ли са, кви са. Чувам като фон двама мъже си говорят на руски и броят хората на опашката с удивление. Ако са украинци, що говорят на руски, нали е забранено?Ами виждат им се прословутите бели лети, както и маркираната машина. Даваш му клипове, как карат хората на същото място, където ги откриват убити но то си знае неговото. Искат доказателства, даваш им... сменят темата и почва иронията.
Да.. и в отговор му се дава въпросния клип... на който много ясно се вижда бялата лента. Или ги виждаме избирателно само?Над клипа пише, че не се знае руснаци ли са, кви са.
Как да не знаем, като същите хора със същите дрехи ги намираме убити на същото място.Освен това не знаем дали това е Буча.
Изтеглени от Херсон, ама междувременно млатят цялата останала част от уйня.
Киев обмисля евакуаця на 3 милиона цивилни украинци заради липсата на ток, вода и хранителни запаси и мобилизация на около 100 000 мъже - дали па не ги млатят?
Киев обмисля евакуаця на 3 милиона цивилни украинци заради липсата на ток, вода и хранителни запаси и мобилизация на около 100 000 мъже - дали па не ги млатят?
А, да ми пускаш статии от сега е по-лошо, отколкото аз да ти пусна Поглед инфо. Ако намериш медия, която не е на Сорос, Пентагона или сената - заповядай.
Да се върнем на мой въпрос от преди няколко страници където фаста се направи на чук, че не разбира. НАТО и САЩ на брифингите си при военни операции определят ударите си по цивилна инфраструктора ( летища, електропреносна мрежа, водоизточници и т.н.) като блестяща стратегия.Ех че гордост за руската армия да млатят цивилната инфраструктура от безсилие да победят на фронта
Да се върнем на мой въпоре от преди няколко страници където фаста се направи на чук, че не разбира. НАТО и САЩ на брифингите си при военни операции определят ударите си по цивилна инфраструктора ( летища, електропреносна мрежа, водоизточници и т.н.) като блестяща стратегия.
Сега това когато се прави от Русия е тероризъм, объркан съм. Ревахте за модерна война, получавате и хоп нова драма. Пророних по една сълза за всяка скъсана жица в Украйна....
Лейвъра е боклук и 1/2Киев обмисля евакуаця на 3 милиона цивилни украинци заради липсата на ток, вода и хранителни запаси и мобилизация на около 100 000 мъже - дали па не ги млатят?
А, да ми пускаш статии от сега е по-лошо, отколкото аз да ти пусна Поглед инфо. Ако намериш медия, която не е на Сорос, Пентагона или сената - заповядай.
Чакам отговорЛейвъра е боклук и 1/2
Викаш, имат ракети, ама си ги пазят за цивилната инфраструктура. Не им се гърмят на фронта?Ех че гордост за руската армия да млатят цивилната инфраструктура от безсилие да победят на фронта.
Ако визираш Leverage, в никакъв случай не бих използвала такъв епитет по негов адрес. Да, малко странен ''пацифист'' е, но поне спори с аргументи, а не с обиди като другите смешни човечета - ремайна и фаста.Лейвъра е боклук и 1/2
НАТО и САЩ на брифингите си при военни операции определят ударите
Заради такива страхливи кокони, като теб ще ни мачкат.Викаш, имат ракети, ама си ги пазят за цивилната инфраструктура. Не им се гърмят на фронта?
Нещо, което не намирате за странно, е, че Русия има капацитет да срине уморените украинци на фронта, но не го прави. Защо??? Това е въпросът, който мен лично ме гложди. Вервай ми, не е от безсилие. Една от версиите е, че протакат, за да изтощят максимално не само укрите, но и агресивния запад във военно отношение. Не знам, но тия ''победи'' на укрите в Херсон са много странни.
Ако визираш Leverage, в никакъв случай не бих използвала такъв епитет по негов адрес. Да, малко странен ''пацифист'' е, но поне спори с аргументи, а не с обиди като другите смешни човечета - ремайна и фаста.