Е добре тогава. Кажи трябва ли да се отбелязва обесването на Васил Левски. Ще се оплетеш ли в мисли? Имаш ли категоричен отговор...Единия сам се оплита в мислите си, другия все още вярва в безплатното образование и здравеопазване, третия се възбужда от чужди изтребители, положението е трагично. Оставям ви да си се радвате на глупостите.
Не съм сигурен, но мисля, че от пишещите тук само @nandibandi ги е минала тия работи.Колко от Вас са ходили в даскалото по НВО-Начално военно обучение.И после 20-30 дена на лагер и за първи път са стреляли с калашник. И след завършване на даскалото са били остригани и с кеф са носили въшкарниците!
Ако това е вярно, по-вероятно е наистина да има война. Цивилни се евакуират и в двете посоки, доколкото знам.Малко така, да запълним темата:
Туита гласи: "Войната в Украйна изглежда започва. Лидерът на Донецката бунтовническа република Денис Пушилин призовава гражданите да си събират багажа и да пътуват до Ростовска област на Русия. Също така бунтовническата Република Луганск започва евакуация."
А момъкът казва:
Уважаеми жители на Донецката народна република! Сънародници!
През последните месеци наблюдаваме ежедневно нарастване на броя на военните и смъртоносни оръжия в Украйна, включително системите за залпови пускови установки „Смерч“ и „Ураган“, ракетни установки NLAW, както и „Джавелини“ и „Стингъри“ по цялата линия на съприкосновение.
Днес оръжията им са насочени към цивилни, към нас и нашите деца.
Силите на противника са в бойни порядки и са готови за мощното превземане на Донбас.
Президентът на Украйна Владимир Зеленски скоро ще даде заповед на армията да премине в настъпление, за да изпълни план за нахлуване на територията на Донецката и Луганската народни републики.
Призовавам всички жители на нашата държава.
Въоръжените сили на Донецката народна република, с опит в провеждането на военни действия, са в постоянна бойна готовност и напълно способни да защитят цивилното население и инфраструктурата.
Въпреки това, когато противникът обстрелва населените места на републиката, животът и здравето на нашите граждани могат да бъдат застрашени.
Затова от днес, 18 февруари, е организирано масово централизирано заминаване на населението към Руската федерация.
На първо място се евакуират жени, деца и възрастни хора.
Молим ви да се вслушате и да вземете правилното решение. Временното напускане ще спаси живота и здравето на Вас и Вашите близки.
В съответствие с ръководството на Руската федерация в Ростовска област са готови места за приемане и настаняване на нашите граждани. Евакуираните са снабдени с всичко необходимо. Създадени са всички условия за бърз преход на пунктовете.
Ръководителите на фирми и институции трябва да организират заминаването на семействата на служителите. Щабът на териториалната отбрана – осигурява транспорт за евакуация на цивилни.
Скъпи сънародници, моля ви да останете спокойни и спокойни. Заедно стоим и побеждаваме!
Денис Пушилин,
Глава на Донецката народна република
---
И още един
---
Междувременно, в Луганска област, в Източна Украйна, се запали газопровод. Това е станало след взрив там, съобщава агенция "Интерфакс".
Май е вярно:Ако това е вярно, по-вероятно е наистина да има война. Цивилни се евакуират и в двете посоки, доколкото знам.
Няма такова нещо - аз съм корав и супер пич!Ние сме някакви разглезени и галени.
Всички тея наши натовси фенове ако започне война още утре са на самолета за някъде по-далеч. Тоя път руснаците няма да ни простят толкова лесно.Не знам кой кой иска да победи, и кой колко обича войната, но не съм сигурен, че на някой му се ходи на фронта, например като част от подкрепящата нато-американистан-ес българска армия. Дали е невъзможно?
Те, м/у другото, още тук половината са помислили за "тв даскалото" на Ейч Би ОКолко от Вас са ходили в даскалото по НВО
По лагерите не даваха да се стреля с калашник Но виж, даваха да се берат чушки вместо товаМного стратези тук бе
Я за един приятел питам
Колко от Вас са ходили в даскалото по НВО-Начално военно обучение.И после 20-30 дена на лагер и за първи път са стреляли с калашник. И след завършване на даскалото са били остригани и с кеф са носили въшкарниците!
Военното беше супер приключение.Не съм сигурен, но мисля, че от пишещите тук само @nandibandi ги е минала тия работи.
Значи да престана да си представям като Шиниъд О'Конър?Виж, стригането и въшкарниците след училище ми се размина.
Рано или късно ще има. САЩ и запада няма да се спрат. САЩ има много голямо предимство с това, че са си на отделен континент. Всички други държави в Америка са им васали.Аз казах ВОЙНА НЯМА ДА ИМА
Наполеон се опита, а Хитлер доказа,че
РУСКИЯТ НАРОД Е НЕПОБЕДИМ.
другото е мерене на п.шки пред Путин, ама той изобщо не им обръща внимание и се кефи как само с преместенето на поделения предизвиква диария у запада!