EGraphix
Well-Known Member
Точно така, как се сети не знам.Значи всичко ще е ОК с руските знамена ако предварително са обявили, че са в подкрепа на Русия?!?
Точно така, как се сети не знам.Значи всичко ще е ОК с руските знамена ако предварително са обявили, че са в подкрепа на Русия?!?
Дано запомниш какво си казал за следващия пътТочно така, как се сети не знам.
Гаден Руски пропагандист, как не си виждал една улица мръсна? Ти българин ли си, евроатлантик ли си натовец ли си? Предател скапанАнглия, сивилизасион!
Тва са най-наглите паразити на света.Тоз Кулеба много шеф го раздава! Явно им се изчерпаха запасите на западняците.
Кулеба: Страните от НАТО незабавно да увеличат производството на оръжия!
Страните от НАТО трябва незабавно да увеличат производството на оръжия, заяви украинският външен министър Дмитро Кулеба в интервю за изданието Политико, публикувано днес.Докато сеfakti.bg
западняцитеТоз Кулеба много шеф го раздава! Явно им се изчерпаха запасите на западняците.
Кулеба: Страните от НАТО незабавно да увеличат производството на оръжия!
Страните от НАТО трябва незабавно да увеличат производството на оръжия, заяви украинският външен министър Дмитро Кулеба в интервю за изданието Политико, публикувано днес.Докато сеfakti.bg
Западняците се насраха.И поляците го взеха на кодош
Какво точно означава "поема по пътя на Украйна"?Русия веднага предупреди, че по този начин Киргизстан "поема по пътя на Украйна".
Отностно Русия - няма смисъл да пиша колко е непобедима.
Какво точно означава "поема по пътя на Украйна"?
Че САЩ ще притиснат Русия да освободят Киргизстан от нацистите? Значи да разбирам, че Киргизстан със задна дата от преди 8 години са започнали да убиват мирното руско население там и изведнъж руснаците ще се сетят да отидат и да помогнат, докато са стояли и са гледали до сега?
Киргизстан направо да се предават, няма смисъл да се опитват - само удължават агонията (Ще оставя един цитат от клоуните в тази тема, който пасва добре и в тази ситуация)
Не можеш да дишаш без мене, ей. Спираш ли понякога да мислиш за мен? Не се фиксирай толкова, защото чувствата ни не са взаимни.Чакай да дойде пияната селянка да те пита : А ТИ КЪДЕ БЕШЕ ???