Не мога да не се почувствам специална. Дебилите са изцяло фокусирани върху личността ми - адрес, име, всичко.
Интересно, че не се интересуват от личните данни на останалите опоненти, въпреки че същите СЪЩО ги правят смешни. Колко импотентен по всички възможни начини трябва да си, че да си толкова дребнав и злобен?
Това с набеждаването в алкохолизъм е най-ниската от всичките ви ниски топки. Не консумирам алкохол. Не го харесвам и честно казано не харесвам пияни хора. Това не пречи да лъжат нагло, защото те обожават лъжата. Това са импотентните жалки, пъпчиви лево-либерастчета - дребни лъжци, които са готови на всякаква мръсотия, за да защитят погрешния си избор. При липса на реални аргументи, лъжата е единствен аргумент.
п.с. Не се срамувам нито от името си, нито от мястото, където живея, иначе щях да сменя и двете. Спрете да мислите, че като ги включвате в реториката, ме наранявате по някакъв начин. Вие сте досадни мухи, които просто създават дискомфорт, но не могат да нанесат сериозни поражения на по-силните и по-големите от тях.
И последно: бих отишла на шествието, но имам други планове за уикенда. Подкрепям хората, които ще се включат. За жалост огромния процент от българите, които СА на страната на братска Русия няма да отидат.