Dimitrov74
Member
От: Успехите на БСП в България за 13 години
Покажи го тоя документ с пътищата на БСП,че аз нещо само слухове чувам,ама нищо не съм видял черно на бяло.Освен това - строителството на магистрала изисква много повече средства,които 80%!!! СА ОТ ЕС,защото хората си вършеха работата, за разлика от БКПТова за великите успехи на ГЕРБ в строенето на пътища отдавана беше доказано, че е лъжа. Има справки и лесно може да се провери, че по времето на БСП са били реновирани близо три пъти повече първокласни пътища. Мисля че става въпрос за около 6-7 хиляди километра общо. Просто не е имало толкова показност, церемонии и рязане на ленти. Това не го казвам, за да хваля Тройната коалиция, просто ГЕРБ не са постигнали някакви по-особени постижения от предшествениците, а напротив. Пропагандните методи на ГЕРБ са почти идентични с комунистическите. Незначителни неща се възхваляват постоянно по медиите и хората са заливани с новини за силно преувеличените ЛИЧНИ успехи на вожда. Той строи магистрали, прави метрото, плаща пенсии и всяка сутрин кара слънцето да изгрява. Който се интересува да потърси информация за култа към личност и неговата връзка с комунистическата идеология. После пак гласувайте за ГЕРБ, за да сразите комунизма. :lol: