zoomaniak
Well-Known Member
СТАН ловците на цени пазаруват от ЧУЖБИНА. Аз тях не ги броя за нормална група клиенти. Те са малцинство. Мнозинството иска качество на услугата, съпорт и отговорност за стоката. Вече доста чужди сайтове в моята ниша доставят до България от Германия и Полша и Румъния и бият цените ми с 10-30 лв но поради манията за промо атаки и ниски дъмпингови цени им куца всичко останало и нормалните хора / клиенти си остават при мен.
Казват:
- Неам нерви да се боря да спестя 30 лв............ чакам 10 дена - плащам предварително идва всичко амортизирано и не става за нищо. Карам се с куриери от нивото на Лео Експрес ахахахха и накрая пак съм без поръчка и стока. При вас по-скъпо, но и спокойно и гарантирате 99% безпроблемност. Статусите ми дават всичко и т н..........
Казват:
- Неам нерви да се боря да спестя 30 лв............ чакам 10 дена - плащам предварително идва всичко амортизирано и не става за нищо. Карам се с куриери от нивото на Лео Експрес ахахахха и накрая пак съм без поръчка и стока. При вас по-скъпо, но и спокойно и гарантирате 99% безпроблемност. Статусите ми дават всичко и т н..........