здр ,като гледам набрал си инерция с продажби на групи мен бизнеса ми е подобен имам 6 групи за продан с от15до 25 хиляди члена предимно са за обяви добре развити .Може ти да ги промотираш и да договориш продажбите им ,съответно получаваш процент от парите.тук давам линк към една от групите https://www.facebook.com/profile.php?id=303074590155237&ref=br_rsГрупата е запазена, един вид - купена. Ако има нещо, ще ти пиша.
здр ,като гледам набрал си инерция с продажби на групи мен бизнеса ми е подобен имам 6 групи за продан с от15до 25 хиляди члена предимно са за обяви добре развити .Може ти да ги промотираш и да договориш продажбите им ,съответно получаваш процент от парите.Групата е запазена, един вид - купена. Ако има нещо, ще ти пиша.
едно благодаря можеше да кажеш понеНагоре
За кое да кажа благодаря? Искаш да продавам твои групи от мое име ли? Направи си тема и си ги продавай там.едно благодаря можеше да кажеш поне
Махай го, кой те е карал да го даваш. Създай си тема и си пусни групите там. За глупости нямам време.dadoh ti polojitelen trade sega 6te go mahna
Не искам да бързам. Може да няма време да напише името на групата. А и профила е пълен с групи... харесвал, споделя и т.н. Искам само да каже името на групата, която съм АДМИН и беле БОНУС към офертата, това е.освен да му дадем сега по една ряпа за баланс
Смешнико, където не можеш да си продадеш групите и искаш аз да ти ги продавам, може да не ми пишеш под всяка тема.освен да му дадем сега по една ряпа за баланс
Остави тези шикалкавеници. В сделката пише Бонус група от 9500 човека. Група е в ед.число и става ясно, че е една група, а не две. И тези две са с по 2-3хиляди, които са много пид 9500.Кое е некоректно? Разбирам да го няма този "бонус", а то го има...