От: Фейсбук viral(like) система
Е, все е имало нагли зурли тук, но като теб не е имало! :lol: изманипулирани и грешно изнесени и преразказани чатове ли??? Защо ли си правих труда да копирам само текста, без даниите?? След малко ще си поправя грешката ....
Ще се повторя. Явно е нужно. Както казах ти писах приятелската и ти споделях как се развиват нещата около проектите ни. В момент на работа ти пишеш - Какво става с ъпдейтите? - Аз ти отговорям, че работим, а ти питаш обещавам ли? - Отговарям ти - да, с умисъл, че ние реално работим. В последствие нещата се проточиха и поради външни фактори прекратихме работа над системата, това не ме прави длъжник. Тъй като в цената, която заплати беше само и единствено системата. Не знам колко по просто да го обясня. Няма да ти отговарям повече, не заслужаваш. Пичовете в този форум са много и се работи лесно с тях, няма как 2-3ма смешника да ми съборите репутацията, по простата причина, че успешните предприемачи в този форум умеят да преценяват хората и от изманипулирани и грешно изнесени и преразказани чатове, няма как да ги заблудите. Давам си дума в този пост, че повече на балъци и смешници в този форум няма да напиша и една дума, ревете колкото искате - но е време да насочите злобата си някъде другаде.
Поздрави.
Е, все е имало нагли зурли тук, но като теб не е имало! :lol: изманипулирани и грешно изнесени и преразказани чатове ли??? Защо ли си правих труда да копирам само текста, без даниите?? След малко ще си поправя грешката ....