Не съм казал, че тестовете, дори на МЕНСА са меродавни. Но все пак показват, че си интелигентен човек. Но интелигентен не означава хитър, що се отнася до това - аз не съм хитрец, признавам си. Но това да си интелигентен и да нямаш достатъчно пари как се съотнася?
Бива ме в това да доразработвам и комбинирам чужди идеии. Карти за игра - на пръв поглед нищо особено и не е, но начинът по който е измислено е различен и е съобразен с масовия вкус, не с моя, защото моя не е масов. И е насочено към младежта предимно а там няма тън-мън. Също така е голям комерс, неща и герои на съвремието по които публиката е луднала. Какво повече да обяснявам за проекта.
Не измислям новото Тамагочи, давам на публиката точно каквото иска. Пуканки, зрелища, кютек.
Но как сте сигурни, че ако това се реализира, няма да е новият Heartstone?
П.с. Плюс това всеки си има негов подход. И светоглед. Имам един познат от този форум (но няма да кажа кой след като не съм го питал) който не е рисков играч, кънтва си по малко, и си свирука. Аз не съм от този тип.
Ти как разбра, че днешната младеж в момента е луднала по-това и е голям комерс? Проучване ли направи? Ако си направил на каква база е? Възраст, пол, къде е проведено, платежоспособни ли са тези хора (или родителите им щом става въпрос за деца)? И още и още куп въпроси без отговор. Въобще луд ли си? Никога не бих ти дал 1к щото си мислиш, че това което правиш е комерс или заради сините ти очи