Blinky Owner 6 Март 2010 #21 Фирмата ми се разраства! - Growing Firm alabam4eto каза: Ех припомням си как и аз се изкефих на първия си гоогле чек сега всеки месец идва поредния, но вече не с чек, а UW но пак им се радвам Увеличете... Хахаха, а бяхме млади.
Фирмата ми се разраства! - Growing Firm alabam4eto каза: Ех припомням си как и аз се изкефих на първия си гоогле чек сега всеки месец идва поредния, но вече не с чек, а UW но пак им се радвам Увеличете... Хахаха, а бяхме млади.
T TuTaNa New Member 6 Април 2010 #23 От: Фирмата ми се разраства! Дами и господа, великия г-н Деян Марковски в момента спи с някоя готина какичка върху купища с пари и ръководи фабриките си за роботи. Респект човече!!!
От: Фирмата ми се разраства! Дами и господа, великия г-н Деян Марковски в момента спи с някоя готина какичка върху купища с пари и ръководи фабриките си за роботи. Респект човече!!!
A against Well-Known Member 6 Април 2010 #24 От: Фирмата ми се разраства! Абе стига отваряли теми от преди 3 години само и само да докарате 10те поста бе Няма чак такава файда от линкове в сигнатурата
От: Фирмата ми се разраства! Абе стига отваряли теми от преди 3 години само и само да докарате 10те поста бе Няма чак такава файда от линкове в сигнатурата
TretiKolovoz Well-Known Member 6 Април 2010 #25 От: Фирмата ми се разраства! Според мен трябва да направят лимита за линкове да е 50 мнения. Така ще се отчайват бързо спамерите.
От: Фирмата ми се разраства! Според мен трябва да направят лимита за линкове да е 50 мнения. Така ще се отчайват бързо спамерите.
T TuTaNa New Member 6 Април 2010 #27 От: Фирмата ми се разраства! against каза: Абе стига отваряли теми от преди 3 години само и само да докарате 10те поста бе Няма чак такава файда от линкове в сигнатурата Увеличете... Не се опитвам да достигна никакви 10 поста Просто ми е забавно да чета темите на Деян ... дълго време бях гост, най-накрая реших да се регистрирам и да пусна няколко поста. Ако имаш проблеми кажи кога и къде и ще се оптивам да разреша проблема Поздрави !!
От: Фирмата ми се разраства! against каза: Абе стига отваряли теми от преди 3 години само и само да докарате 10те поста бе Няма чак такава файда от линкове в сигнатурата Увеличете... Не се опитвам да достигна никакви 10 поста Просто ми е забавно да чета темите на Деян ... дълго време бях гост, най-накрая реших да се регистрирам и да пусна няколко поста. Ако имаш проблеми кажи кога и къде и ще се оптивам да разреша проблема Поздрави !!