ivo.apostolov
Well-Known Member
От: Фирмен профил в epay.bg
1. Можеш да прехвърляш от друга сметка към сметката с IBAN, зад която има микросметка и обратно.
2. Мисля, че при получаване на превод по "IBAN Микросметката" има някакви такси (които иначе няма), но не съм 100% сигурен, защото съм получавал пари само веднъж по чист банков път и бяха от чужбина и може това да е причината.
Най-добрия вариант е (според мен):
1. Получавай си по микросметката пари, които ти пращат през ePay.
2. По другата си получавай банковите транзакции (сиреч нея пиши на фактурите)
3. Като ти трябват на едното или другото място си прави преводи между двете сметки. Ако имаш онлайн банкиране и електронен подпис, не би трябвало да ти е някакъв проблем.
Аз лично плащам голяма част от фактурите си, директно от ePay - таксата е 80 стотинки за превод.
Не разбрах много добре въпроса, но:Момент да уточня какво точно имам предвид. Аз имам друга фирмена сметка в ЦКБ и сега като си направих фирмения профил в epay ми дадоха съвсем различна сметка и имам 2 в момента. Та като пратя на някой фактура, който ми е платил в epay коя предлагате да въведа във фактурата, тази от epay или другата? Там е работата че питах счетоводителката ми за такова прехвърляне към другата и ми каза че не може, за това ви питам и вас.
1. Можеш да прехвърляш от друга сметка към сметката с IBAN, зад която има микросметка и обратно.
2. Мисля, че при получаване на превод по "IBAN Микросметката" има някакви такси (които иначе няма), но не съм 100% сигурен, защото съм получавал пари само веднъж по чист банков път и бяха от чужбина и може това да е причината.
Най-добрия вариант е (според мен):
1. Получавай си по микросметката пари, които ти пращат през ePay.
2. По другата си получавай банковите транзакции (сиреч нея пиши на фактурите)
3. Като ти трябват на едното или другото място си прави преводи между двете сметки. Ако имаш онлайн банкиране и електронен подпис, не би трябвало да ти е някакъв проблем.
Аз лично плащам голяма част от фактурите си, директно от ePay - таксата е 80 стотинки за превод.