Благодаря и на двамата. jair, а с renewal ъпгрейдва ли се на новата версия или само ъпдейти на която си купил?!?
ако имаш активен акаунт може да теглиш последната версия. Т.е. да речем си купил системата, когато е била версия 3.0. Оставаш си лиценза да изтече и не подновяваш, нямаш проблем да си ползваш 3.0 колкото искаш. 2 години по-късно вече има версия 5.0, ти си плащаш $25 (май толкова са за сега) и може да ползваш последната версия (5.0), както и всички останали версии, които ще излезнат следващите 6 месеца.
А превода лесно ли става? Другото, което се чудя може ли на скина отстрани да се сложат графики, картинки и трябва ли някакъв мод/хук за това?!?
Относно Invision и Xenforo имам няколко въпроса и ще съм благодарен на малко помощ.
2. Има ли хора във форума, които могат да направят някоя custom тема за двете сиситеми - сигурно има, но да питам.
Предварително благодаря. Сигурно ще възникнат и други въпроси, но ще почета повече още в мрежата.
Имам познат, който прави чудеса с IPB скиновете. Ако го купиш - свиркай
Ако ще излиза след година, няма да я чакам. Но то се пише за нея от миналата година. Ако ще е до месец, може да я изчакам. С абсолютно новите версии не е ли рисковано - в началото ще има бъгове, неща за доизпипване.
Аз под добавки имах предвид, не различните модификации (макар, че и те са важни), а IP.Galerry, IP. Content и т.нат. Те как се наричат?!? Опитах да прочета във форума им някои неща, регистрирах се, но се оказа, че трябва да съм и клиент, не просто регистриран. И парадокс, аз искам първо да поразуча и тогава да им стана клиент. Писах им три мейла, едвам отговориха на един.
Въобще как са с поддръжката? Да не дам 200-300$ и след това да чакам от умрял писмо, когато ми потрябва помощ?
Така го заварих - с няколко години назад беше.Е щом е към върдпрес, то или bb press или wp foro. Второто е много по-обещаващо, но е още твърде ново и сигурно има бъгове и липсващи основни фунцкионалности. Освен това не е много за старата школа. А какво ти пречи phpbb без да го обновяваш?
а да ползвам външен плъгин не ми се иска.User ‘Personal Messages (PM’s) are not supported or imported.