Caprice Active Member 19 Март 2011 #21 От: Хакнаха ме Какво да правя!!! against, злато си Тъкмо изписАх тефтеря с паролите и ми потрябва по-новичко решение
От: Хакнаха ме Какво да правя!!! against, злато си Тъкмо изписАх тефтеря с паролите и ми потрябва по-новичко решение
ThinkFast New Member 19 Март 2011 #22 От: Хакнаха ме Какво да правя!!! Аз пък взех да ползвам lastpass, ама за google, godaddy и т.н. си ги помня и са различни
От: Хакнаха ме Какво да правя!!! Аз пък взех да ползвам lastpass, ама за google, godaddy и т.н. си ги помня и са различни
N niks New Member 19 Март 2011 #23 От: Хакнаха ме Какво да правя!!! Рефералното линкче за онбъкс идва малко в повече, но важното е че си се оправил
От: Хакнаха ме Какво да правя!!! Рефералното линкче за онбъкс идва малко в повече, но важното е че си се оправил
S smaili New Member 19 Март 2011 #24 От: Хакнаха ме Какво да правя!!! Аз от няколко години ползвам на mozilla вградената програма дето пази пасовете и до сега сам нямал проблеми с хакване .
От: Хакнаха ме Какво да правя!!! Аз от няколко години ползвам на mozilla вградената програма дето пази пасовете и до сега сам нямал проблеми с хакване .
snux Well-Known Member 19 Март 2011 #25 От: Хакнаха ме Какво да правя!!! smaili каза: Аз от няколко години ползвам на mozilla вградената програма дето пази пасовете и до сега сам нямал проблеми с хакване . Увеличете... Всеки може да ти я види. Най-лесният начин да ти я краднат, просто никой не е решил.
От: Хакнаха ме Какво да правя!!! smaili каза: Аз от няколко години ползвам на mozilla вградената програма дето пази пасовете и до сега сам нямал проблеми с хакване . Увеличете... Всеки може да ти я види. Най-лесният начин да ти я краднат, просто никой не е решил.