От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014
Хех спокойно, тълкувайте малко. Казвам че след като са на първо място, значи се ползват най-масово. Тоест както и панелките - ползват се най-масово. Но това не ги прави автоматично най-добрите. :wink:
А личното ми мнение - обикновенно бягам от общественото мнение, или казано по друг начин - мразя да тичам с 200 човека по тясна пътека :twisted:
пс; А това мегаизтърканото с гроздето и лисицата не виждам как ще го вкараш като агрумент, след като аз плащам 3 пъти по-скъпо от вас за това което получаваме еднакво като параметри, тоест не виждам защо да не мога да си позволя суперхостинг
Като използвате лафове от 62-ра големият ветър, гледайте поне да са на място
Сигурен съм, че ако има анкета за най-лош хостинг, суперхостинг не само ще бие всички, но и ще събере 90% от гласовете на недоволните.
Не знам какво ми ги хвалите, като те са утайката на българския хостинг. Претоварват си хостинга, не им пука за клиентите, съпорта им е под всякаква критика и явно няма мениджмънт, който го контролира.
А като гледам и рекламите им са навсякъде.. значи имат хиляди левове за реклами, но са стиснати да се погрижат за клиентите си и за бързината на хостинга.
Така като гледам имат няколко безкрайно дълги теми с оплаквания по 10 страници, а дори техен представител не се е включил да отговори на оплакванията.
И другите не ми ги хвалете, бил съм клиент и на ICN и на повечето бг фирми - ICN също са толкова нагли.
Ако не си спомняте измамите им с .bg домейните и алчността им - темата е някъде в раздела.
Имат същата политика като суперхостинг - наливай маси пари в реклами и никакви за нищо друго.
Също гледам си пишат цените при предплащане за година сякаш са месечните им цени на главните страници. Вече подадох оплакване в КЗП за суперхостинг преди известно време, време е и за ICN. Със сигурност нарушават закона, защото никъде не пишат, че това е такса ако платиш за година, чак при поръчване получаваш тази 'изненада'.
Гледам и JUMP хвалите доста, не съм им бил клиент, но реших да ги разгледам.
Веднага ми направиха лошо впечатление. Нямат защитена връзка на сайта си и то на билинга при поръчване.
Тоест ако решите да поръчате и да сте изрядни и подадете истински данни - кажете чао на сигурността им.
Не само това, но и човека към който се обърнах беше безкрайно неадекватен.
Първо реши, че ще купувам сертификат, после като му обясних отново ми предложи да подам фалшиви данни и да си ги сменя след регистрацията, когато връзката била криптирана.
Но колко хора ще се досетя за това и ще си подават данните по несигурна връзка?
Най-смешното е когато ме убеждава, че тъй като данните са защитени в последствие, това че се поддават по незащитена връзка не било важно и не играело роля..
Ще ме извинявате, но дори един осмокласник знае, че това е абсурдно. До сега не бях виждал такава некадърност и в суперхостинг, а подаване на данни по незащитена връзка пък никога не съм виждал от фирма предлагаща хостинг услуги.
Има толкова много малки фирми, които се борят и уважават клиентите си, грижат се за сигурността и работят за качество, че е абсурдно да ходите при тези и да ми ги хвалите след това, като не са заслужили.
Дори директхостинг са по-добре, отговарят на клиентите си и имат защитена връзка в сайта си. Вярно - гледам изгорял им е хард диска, но са реагирали адекватно и продължават напред, борейки се.
Тези, които аз използвам са hostbulgaria и по мое мнение са най-добрите. Няма едно нещо от което да се оплача, просто перфектни - съпорта е винаги на високо ниво, хостинга е бърз и без проблеми, без натоварване и забавяне.
Те би трябвало да са на първо място. Но нормално, инвестират хората в добра техника и съпорт, вместо в реклами и безумни неща от рода на -75% отстъпки, което прави суперхостинг, след като надценката им е 3 пъти по-висока..
Това е моето скромно мниение, попринцип не се хващям да хейтя така, но ми стана лоши като видях колко заблудени има и хвалите най-наглите суперхостинг.