@harkon внимавай да не те срещна по улиците, че наистина не отговарям за действията и да приемай го като заплаха, лазиш по нервите на хората с твоето комплексирано поведение. Нивото ти на английски може да е по-добро от моето, но нали знаеш, че всеки си има цели в живота, явно твоята е бъдеш добър по английски и да изкарваш прехраната си с хамалски труд. И честно да ти кажа, не знам на кого поведението е на пубер. Явно имаш неизживяно детство и това ти се отразява и избиваш на комплекси, помисли дали има вече за какво да живееш като те баннаха от форума, където прекарваше живота си, заяждайки се с другите потребители, аз теб още от началото те бях отписал, после нещо те съжалих, помогнах ти и сайт да си направиш и т.н. но вълкът козината си мени, но нрава не. Първото впечатление никога не лъже! И да, можеш да продължаваш да повтаряш колко мизерен пубер съм бил как не струвам за нищо, бил съм зле и т.н. Ако искаш ще ти дам контактите на хората, с които съм работил, мисля, че някои от тях четат тази тема и ако искат могат да се изкажат по въпроса, но на тяхно място не бих си изгубил времето. И пак те съветвам, помисли си за какво живееш, наистина си го помисли, знам, че ще ми пренебрегнеш мнението, но съм сигурен, че ако наистина се замислиш, както трябва няма да намериш причина, заради която живееш
Наистина най-добре потърси лекарска помощ за комплексите си, но в никакъв случай не се обръщай към алкохола, лош порок е