От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
В смисъл да го намеря и да му отворя аркада ли?
Опитайте да се разберете като мъже
Опитайте да се разберете като мъже
Да, скайпа ми е Amnesia.LiSicHkA ти ли си със скайп Amnesia?
Цели 20 минути сте обсъждали с Зеалот проблема, видях. Огромен интелектуален напън ще да е било. Неделя верчерта, 6 дни след като имах нещастието да се захвана с Зеалот.
Я ми кажи пак кое не може да стане, че не можах да разбера? Темата е свалена 1000 пъти, авторът е направил $20 000 от нея и няма нито едно оплакване. Според те обаче е много кофти направена. Щото си много умен и не можеш да смениш едно URL в header.php.
Още нещо - кой ви е молил да се занивате с какъвто и да било код. Всичко което съм искал са няколко картинки.
Що се излагаш?
Kакво да не ?!Момиче, за кой път да ти повторя, че не съм искал от Зеалот да оправя кодове, css или каквото и да било друго освен картинки!
И няма да ми говориш че се излагам, да не...
forexpro.bg - ето го сайта с качени лично от мен картинки.
Сега ми подсказаха, че си на 13 години. Какво повече да говорим. Замълчи и толкова.
Я се скрии най-добре. Нестига, че си нов, че и на интересен се правиш..Тихо, дете.
Явно Вие се имате за многооо големи и "мъдри".Не е нов, т.е. и двамата сте нови. Той е регистриран юли, ти - август.
С тази разлика, че ти си на 13. Малка си! Когато ти говорят, по-добре слушай! В този форум не сме ти аверчетата от училище.
Без лоши чувства и всичко най-хубаво!
Явно Вие се имате за многооо големи и "мъдри".
Пак казвам това, че съм на 13 не значи, че съм поредната тъпа, нафукана, надута пикла без акъл в главата!