37 страници е темата вече - неприятна статистика.
37 страници е темата вече - неприятна статистика.
всъшност не повече от 30 тина души са баннати което е 5 -6 на година
ама се мрънка като се вдигнат ограниченията... за минимум постове и престои
Много сериозно изказване....Аз съм си заплюл един, който ако го видя някъде и разбера, че е той - ще чака линейка после 30-40 мин със счупени пръсти и зъби...
Много сериозно изказване....
Хайде да се замислим за следното: ти си му дал кинти за услуга, той съответно те е изпържил - та кой е за бой? Ти? Звучи логично, нали? Можеш да си избиеш своите зъбки, ако следваш логиката на своето изказване...
Ахх, как съм го изпуснал това тролванеТи да търсиш логика в постовете на Валдес е като да търсиш логика в постовете на @DalasWeb
Жегнах те.Къде ги видя тия фейк листи? И за какво по дяволите говориш ВАЛДЕС?
Ти да търсиш логика в постовете на Валдес е като да търсиш логика в постовете на @DalasWeb
Здравей,
знам, че те забавих и вероятно ти обърквам плановете. Не намирам достатъчно време за всичко и няма да успея да приключа с ангажимента който поех. Съжалявам за объркването и забавянето от моя страна. Определено, ако можех по-рано да преценя това нещата нямаше да стоят по този начин. Бих компенсирал/помогнал по някакъв начин за в бъдеще ако би имало полза.
Поздрави,
Филип Филипов
Нека да продължа темата със порицание към себе си. Приех задача, за която не успявам да отделя време, ангажирах клиента и макар да е търпелив, аз вече губя позицията защото както се казва "ни вест, ни кост" от мен. Излъгах, макар и без да искам със срока и с ангажимента който поех. Предполагам, че доста от вас за запознати с приливите и отливите при работа на свободна практика. Изпратих извинително писмо макар, че това няма да оправи нещата.
Не се оправдавам, а се порицавам. Тук е мястото където да бъда наказан с червените точки. Нали все пак тази тема е за това. Смятам, че е по добре да се знае от всички, защото не съм в този форум за един ден, а освен плюсовете трябва да си показваме и минусите. И аз съм бил лъган няколко пъти от "клиенти" без да се оплаквам, което може би не е било правилно.
Това исках да споделя и се надявам на обективни мнения от колегите във форума.
Темата: тук
Клиента: тук
Ако някой може да поеме работата без да се повтори това което аз направих ... ще е добре.
Извинителното писмо:
Не е проблем нов акаунт. Проблема е в мен, че не си защитих кода.Винаги ми е било чудно как се хваща някой да работи с човек с толкова малко активност (мнения) тук. Репутация се гради трудно и тогава човек си пази доброто име. Новият акаунт няма какво да губи, тъй като може да си регистрира още по-нов акаунт.