Не разбрах всъщност „кой е списъка“, след като 1-вия пост реално не се обновява от години. А именно първия е най-оптимизиран, това като feedback .
Мисля, че един списък в първото мнение с: име, скайп, телефон, мейл и юзър (или което има от посочените) няма да е излишно и ще могат да се съберат. Доста ще улесни търсенето.
Мисля, че един списък в първото мнение с: име, скайп, телефон, мейл и юзър (или което има от посочените) няма да е излишно и ще могат да се съберат. Доста ще улесни търсенето.
Аз работя с трифон повече от година и никога не съм имал проблеми с него, дори и онзи ден пак работихме заедно и си плати веднага след извършване на услугата. Проблема си е в теб, че те мързи да си сметнеш написаните статии и да му кажеш точна сума. Човека работи към фирма и сигурно с поне 10 копирайтъра, да не мислиш, че ще помни всичко
@anibani
3 месеца я чаках да ги напише, аз направо забеавих за тези статии, едва ли някой от форума е чакал за подобна услуга такъв период и са платениЗабавянето от 3 месеца е доста като време. Накрая е платено както се вижда, с малко груб тон. Няма смисъл от грубости, това не помага на никой от двамата
и аз незнам какъв е зора за 2 -те еворо може биКоментарът ми беше въз основа на копираното от комуникацията им по Скайп. Извинявам се ако някой се е засегнал, а и щом парите са били изплатени е нямало смисъл от това оплакване, ако мога така да се изразя