Не защитама никого, даже с конкретният потребител нямаме никаква допирна точка. Изминали са само 2 седмици? Да не би, докато сте кореспондили, да е имало вариант за целия пакет наведнъж след малко повече време, или на порции през ден? 12 качествени статии изискват време, тъй като повече копирайтъри предполагам работят с няколко клиента едновременно. Натопи го, ако спре тотално обратната връзка или изясни малко повече подробности около сделката ви. Това, че си платил и не си получил нищо не значи, докато има още редица неизвестни.Weblion - На 12 февруари платих за статии и до днес не съм получил нито една!
Не защитама никого, даже с конкретният потребител нямаме никаква допирна точка. Изминали са само 2 седмици? Да не би, докато сте кореспондили, да е имало вариант за целия пакет наведнъж след малко повече време, или на порции през ден? 12 качествени статии изискват време, тъй като повече копирайтъри предполагам работят с няколко клиента едновременно. Натопи го, ако спре тотално обратната връзка или изясни малко повече подробности около сделката ви. Това, че си платил и не си получил нищо не значи, докато има още редица неизвестни.
И малко офтопик, защо в iTrader не мога да добавя като Deal thread URL горния и ми изписва The deal URL is invalid! постоянно?
uphero
Съжалявам, че ще трябва да добавя още един към поста.
В началото на декември (02-12-15) благодарение на пост от форума с мен се свърза Иво (uphero) за работа по osclass скрипт.
След договаряне: 500лв. за работата и 2 седмици време.
Аз не се занимавам от вчера със сайтове и ми е пределно ясно, че забавяне може да има...и за това чаках до днес да си свъши работата, като през повечето време той не ми отговаряше нито в скайп нито на телефона, а аз постоянно опитвах да разбера дали човека не си има случайно някакви странични проблеми един вид да го оправдая пред себе си за закъснението.
Когато поиска 30% капаро без да отлагам или закъснявам се видяхме лично на по кафе и дадох парите.
В последните 15 дни ми писна и опитвах 2-3 да му кажа, че няма да го чакам повече и трябва да ми върне парите, но той веднага изкачаше с явно заучени фрази от типа "До 2 часа съм готов" или нещо от сорта.
Просто ми омръзна...
Не се притеснявам за парите, който съм му дал, но ме изнервя до безкрайност факта, че не цени времето и доверието, което му гласувах още от самото начало.
Почти живеем в един и същ град, но това явно не го е трогнало, както и старанието ми да съм винаги коректен, честен и точен.
Възмутен съм.
uphero
Съжалявам, че ще трябва да добавя още един към поста.
В началото на декември (02-12-15) благодарение на пост от форума с мен се свърза Иво (uphero) за работа по osclass скрипт.
След договаряне: 500лв. за работата и 2 седмици време.
Аз не се занимавам от вчера със сайтове и ми е пределно ясно, че забавяне може да има...и за това чаках до днес да си свъши работата, като през повечето време той не ми отговаряше нито в скайп нито на телефона, а аз постоянно опитвах да разбера дали човека не си има случайно някакви странични проблеми един вид да го оправдая пред себе си за закъснението.
Когато поиска 30% капаро без да отлагам или закъснявам се видяхме лично на по кафе и дадох парите.
В последните 15 дни ми писна и опитвах 2-3 да му кажа, че няма да го чакам повече и трябва да ми върне парите, но той веднага изкачаше с явно заучени фрази от типа "До 2 часа съм готов" или нещо от сорта.
Просто ми омръзна...
Не се притеснявам за парите, който съм му дал, но ме изнервя до безкрайност факта, че не цени времето и доверието, което му гласувах още от самото начало.
Почти живеем в един и същ град, но това явно не го е трогнало, както и старанието ми да съм винаги коректен, честен и точен.
Възмутен съм.
Доста често срещано име в тази тема...
Не разбирам защо не използвате Итрейдърите в подобни случай...??? Е, вярно че братовчеда Блинки ще мине после с гъбата и "измие" мамин Ивчо, но какво да се прави, няма нищо по-хубаво да се помогне на роднина в беда?! Да са живи и здрави "роднините"!
Почвам доста често да се отбелязвам в тази тема. Отново бях завлякла с пари от 2-ма потребители на форума.
Не знам дали са си свършили или не работата, но ги чакам повече от месец за отговор, който не получавам.
Двама SEO специалисти @chokoev и @TaLoV. С TaLoV не съм имал контакт, но по думите на chokoev работят заедно за това и него добавям!
Публично ще ги призова да ми върнат парите!
Аз преди доста време писах в тази тема, че и двамата са измамници, но тогава никой не ми повярва.
Те са специалисти в тази област - да мамят хората.
След като писах че са ме измамили, разбрах че не съм първия - двамата са измамили и предишния си работодател с пари и техника за над 2000лв.
Четох че се обсъждат тук, но всеки е човек и понякога прави грешки. Та за това реших че са си взели поука и ще повишат качеството на услугата си.
Имат фирма офис и т.н. А и все пак сме тук да правим бизнес и да развиваме клиентско-патньорския си обхват. Както каза колегата пари се изкарват. Но време и репутация не се връщат.
П.С. Обещаха да ми върнат парите. Да видим какво ще стане...