s1yf0x
Well-Known Member
Не си, пък само да ме мернеш в някоя тема и бързаш да го олигавиш?! Големи думи за такъв малък градински гном. Както винаги само пълниш темата и ще се налага Блинки да разчиства. Ако пък си толкова сигурен, че не съм етичен - заповядай, разкажи кога точно не съм бил етичен с теб! Както казах големи приказки от въздух под налагяне. Издишаш, плондер. Предполагам ти и другите тролове се надървяте само когато се заяждате с хората. 'Щото ако е така, медицината е напреднала доста. Има хапчета. Или е това, или и на тебе са дошли специалните няколко дни от месеца и сега мразиш всичко и всички. Безпричинното заяждане може и да се дължи на психологическо разтройство, но там още не съм достатъчно вещ, за да обсъждам и ще трябва да те насоча към професионалист. Ще те оставя да се мислиш за победител отново, защото не ми се създава работа на Блинки. Сърцето е само карантия, може и да си прав ... за себе си. Те и топките са само органи, ама липсата им се усеща!
Опитвам се да те науча на нещо, но като ти чета еротичните фантазии ми се струва, че отзад ще ти влезе по-лесно отколкото в главата. А това чии топки и къде ги усещаш ще го оставим без коментар, че темата ще стане homo 18+