Blinky
Owner
По принцип говоря. Ако някой е нещо недоволен от някой при правене на бизнес, както и ако е доволен.Какъв трейдър, след като не е платил?
По принцип говоря. Ако някой е нещо недоволен от някой при правене на бизнес, както и ако е доволен.Какъв трейдър, след като не е платил?
Боквар си купи..Така, да се впиша с един измамник от форума. @Rozoveca . Пишем рабзираме се, съгласява се. Искаше в Понеделник да започна да му рекламирам продукти в мо фейсбук страници от магазин azure.store, вика от Понедленик почвай, в мига в който му писха НЯКОЛКО пъти как иска да плаща и спряха писнаията. След това оставя НЕГАТИВЕН Фийдбек и ме вади МЕН виновен...... Е... Сериозно ли ?!
Второ: Прецакал е друг колега, който беше пуснал тема за продажба на СЪЩИЯ магазин със 150 лв... и не си е платил магазина..... Някой да го разкара тоя 18 годишен пикльо от форума! ДО колкото видях във фийдбеците му, има още един прекаран от форума, не знам защо не го е пуснал тук. За съжаление изтрих разговора ни вчера, чак днес се сетих за тази тема, но беше късно....
За съжаление изтрих разговора ни вчера, чак днес се сетих за тази тема, но беше късно....
Какво значи ' някакви фенове ' ? Добавихме над 500 за начало и каза, че са изчезнали и в замяна изпратихме покана да харесат страницата на 5000+
е друга тема ако си за парите да ти съберем по 5 лв и да ти ги върне момчето аз съм навит
Като въпроса не е в парите, какви локуми разстягаш? Обясних ти колко пъти, разбери ме ти като човек, казах ти и бонус харесвания ще има и тн.фб засече системата и се действа докато се направи нов вариант. А за това, че (мишока) пари няма да върне, си прав. Точно заради този израз си изгуби всички надежди. НинджаВъпроса не е в парите, а че въпросния потребител е мошеник.
Ясно е, че този мишок пари няма да върне,QUOTE]