Ето какво е написал въпросният потребител към негативният iTrade на xainov:
Значи излиза, че този пикльо регистрирал се преди 2 месеца не зачита основната система за trust във форума, която е от първостепенно значение за сделките.
Това с предварителното плащане е абсолютно задължително, особено с такива потребители, но явно човека идва от Фейсбук.
Директно почивка за 30 дни или пък постоянна направо за такива индивиди даващи акъла си как да се работи във форума, при положение, че са дошли вчера и имат внушителните 19 мнения и 0% iTrade.
Разбира се не защитавам никого, но обективно погледнато xainov е абсолютно в правото си да го добави в списъка, дори се учудвам, защо аджеба не е написал накрая на поста си направо да се баннира, ами го раздава самарянин. От толкова толеранс им порасна работата на звездите от Фейсбук, които долитат и тук и започнаха да си мислят, че могат да диктуват условия, след като са клиенти. Клиента не винаги е прав, време е да си го набият в главата и да започнат да се учат как стоят нещата в нета, да излязат от черупката на социалните мрежи, ако искат да извършват някаква дейност във форума!
Аз например от 2 седмици получавам съобщения периодично да продам един профил в гмайл, човека влиза пише, след 2 дена влиза пак, чете и после не влиза с дни, след седмица пак ми пише и пак същата история. Стига вече с този толеранс, време е според мен да изгорят 4-5 пикльовци и разлигавени индивиди, та да се спрат малко и да помислят някои хорица, които са свикнали с мисълта, че щом плащат, ще си разиграват коня, както и където пожелаят..