xainov
Well-Known Member
... време е според мен да изгорят 4-5 пикльовци и разлигавени индивиди, та да се спрат малко и да помислят някои хорица, които са свикнали с мисълта, че щом плащат, ще си разиграват коня, както и където пожелаят..
Не отправям апел за банването му, понеже не виждам това как ще му навреди. От друга страна, ако искам да му навредя, начините са други. Много лесно мога да ви кажа името на човека, фирмата му и къде се намира. В наши дни всичко се намира за 5 минути в мрежата. Андончо (така се казва) си мисли, че като е направил 1 умрял блог за технически новини и е хванал Бога за шлифера, и всички са му длъжни. Неведнъж и два пъти са ме завличали тук такива псевдопредприемачи. Да оставим настрана трейдъра. В комуникацията ни той нито веднъж не се представи. Ми ок. Както казват хората - "нищо не повишава доверието така, както капарото". И след като му обясних защо процедирам така, вместо да каже: "Да, прав си" и да се разберем като хоратa, той предпочете да ми каже: "Май ще трябва да ви покажа как се срива рейтинг ?" ... И така ми го накриви, че не е истина. Не съм спал вчера от сълзи. Палячо. Заслужава ряпа, ама не виртуална, а една реална голяма бяла ряпа на правилната локация.