Този индивид му личеше от 100 километра, че е пълен ретард, дори не ми отговаряше на лични съобщения, дори не помня с какво бяха свързани вече.
Не може твърдо да обещаваш неща, над които нямаш пълен контрол и след това да се правиш на селския тарикат, крайно време е да започнат да се раздават банани на килограм на такива индивиди, защото форума заприличва на скамерско свърталище, през 3 дена има нова измама. Отделно тези, които купувате фенове или лайкове, защо не си направите
картел тук във форума и не изисквате първо работата, а после да давате парите, тогава няма да има такива измами, а малките школници, ще видят джобни, ако са си свършили работата коректно. Крайно време е да се пробва нова формула за тези сделки, стига скамерски и пубертетски истории!
Бебета, работнически, жени и старци, никой не го топлят тези работи, време е псевдо търговците да се научат да инвестират в работата си, а след това да очакват заплащане, тези номера как ще вземат плащане, за да плащат на подизпълнители и накрая ще се окаже, че сте налели парички в една пирамида от мошеници трябва да спрат вече.
Ако желаят да се обиждат тези, които предлагат такива услуги, не ме вълнува изобщо, фактите говорят достатъчно, направете си 1 тема и най-сетне купувачите установете някакви правила, по които да се движат нещата и да няма злоупотреби и от двете страни, включете в дискусията и хората с най-висок iTrade, които предлагат подобни услуги, за да изкажат и тяхната гледа точка, така всички ще спечелите, а подобни индивид ще останат в трета глуха. Така виждам аз нещата, разбира се не купувам и не продавам подобни услуги, просто си изказвам мнението и давам предложение, което мисля, че ще е от полза, защото реално малко нещастници биха върнали парите, тяхното мислене е на съвсем примитивно ниво и банана е просто временно решение и то само за форума.
Също така потребители с нисък iTrade, винаги може да бъдат поставени в положение да свършат първо работата, а после да получат възнаграждение и обратното, първо парите, а после услугата, но масово тази практика се игнорира и особено, когато става въпрос за няколко стотин лева.
Ето и сходен пример, извърших онзи ден сделка, бях абсолютно коректен и накрая плебея дори не ми даде iTrade, бил забравил как се дава и т.н, аз разбира се му дадох положителен, това не ми пречи в други ден във всяка негова тема да предупредя за бавната комуникация или това, че не е 100% коректен към хората, които ценят репутацията си и при свършена работа изискват да бъде повишена, защото имат намерение да извършват още сделки тук във форума.
Всичко това става благодарение на толерантност и безхаберие от страна на много хора, които продължават да мислят, че това са изолирани случаи, трябва да се пресече тази практика във форума веднъж завинаги, който желае да търгува тук или да спазва определени правила и норми определени от администрацията и от потребителите или изобщо да не се опитва, особено ако им се покаже, че селските номера няма да минават тук. Само така ще станат нещата и нивото ще стане / остане високо.
Поздрави!