¦•••SHERIFA•••¦
Well-Known Member
От старата тема + #4 Post Links са все така валидни, където са и няколко comparison search engines.
Пазарна икономика, то реално се получава намаление на черния петък, но се получава след завишението, което никой няма да те уведоми с банер колкото монитора ми от който ти пиша в момента.
Бойко да се разходи из провинцията, че след някоя година ще се питат що България е само в 5 града. А иначе хората пазаруват, ама масово го правят на кредит или използват спестени пари, това се казва дори и в различните доклади на комисиите, които следят потреблението, което Вожда казва, че се увеличава, щото дигнали с 30-40 лева минималната. И аз много пъти съм се чудил на този феномен, как никой няма пари, докато не се окаже, че май само аз нямам, след което се запознах с много хора, които се загробват за 2-3 години да изплащат минимум тв + телефон + още нещо, и после 10 дни след вземането на заплата ми казват "свърших парите".. Живи и здрави да са.
телевизора на ЛГ 55 беше много добра оферта , един приятел щеше да го взима , но сякаш изчезна за миг - според мен просто поредната шашма на емаг - едва ли са продали на тая цена и 1 бройка.Купих неща за 10 000лв. за 3500 от емаг, проверих всичко предните дни като промоции, и цени от производителя, яд ме е само за телевизора 55 инча LG беше на 850лв. това нещо уж имаха 150бр. свърши за 1 мин. докато цъкна да го купя и ме отряза, взех си на самсунг извития 55 инча за 1200лв. пак е добре 400лв. аванта.
Аз отнесох 10-тина домейна(namesilo) и 2 хостинга от ICN офертата им наистина си струва даже се чудя за още 2 хостинга да взема благодарение на колегата от предната страницаТука телевизори, домашни потреби - само аз ли гледам намаленията на домейни и хостинги?
Дай линк да гледаме сеир....Да ви светна само гледам яка караница във фейсбука на емаг от компанията са опроваргали всички снимки и коментари който ги обвиняват в лъжа, оказа се че това са хора от конкоренцията, който искат да ги злепоставят. Всики си има гледна точка не ги защитавам (аз съм доволен от тях де!) но и това е възможно в България сме пак!
Шерифа пак взе нещо да дава акъл, глупости на търкалетаОт старата тема + #4 Post Links са все така валидни, където са и няколко comparison search engines.
След месец реши да отговоряш..... ти си най-безполезния трол в тоя форум.Демек Шерифа е умен, поздрави колега, да си жив и здрав