Банко не може да смени мнението на хората, които съм сигурен, че вътрешната им омраза е породена от куп други натрупвали се с годините проблеми.
Ако ще човека и на сатаната да се кланя, да е антихрист, има си мнение. И всеки сам си преценява дали е добро или не. Иначе за другите теми, там сме безкомпромисни и случайно стане ли излишен спам, направо не се и замисляме. Кой колко е прост, вече точно ти трудно може да се класираш за жури и компетенция.
Колкото до "новината" за Австрия. Всяка държава има правото да има каквато и да е политика спрямо своите съседи и техните взети решения. Няма нищо общо с мирогледа, а с начина на водене на много аспекти от държавата.
А гледайки и какво пуска като офтопик, там е цар Крумов. Може да размие една тема доста добре.
Ето каква е границата между Нидерландия и Белгия:
Виж файлът 32516
Нашата съседка също е приела:
Гръцкият парламент одобри законопроект, позволяващ производството на лекарствен канабис, като правителствената коалиция
www.economic.bg
Въпрос на избор отново. Не знам кое отново е странното. Винаги съм се радвал на хора, които намират логични неща за голяма сензация.