Sercilo1
Member
Може би имаш в повече самочувствие...
И сарказъм
Дело за клевета ли надушвам?
Може би имаш в повече самочувствие...
И сарказъм
Добре, но след като скрийншотнах снимката, как да я кача тук?
Някой ако иска мога да я изпратя по инста или вайбър?
Опитвам да я кача, но ми пише,че нещо се е объркало, да се свържа с екипа на сайта
IMG_20200416_201642.jpg това слагам, но не става
Честно казано, никога не знаеш на каква откачалка ще попаднеш, дето може да те разхожда за няма нищо, ей така за пофтинка.За това че си казала на някой, че е нагла и нахална няма как да те осъди, за това че си казала че лъже може, но само ако си й струвала пари пряко или косвено с твърдение си, има как да докаже това и има парите да го докаже, защото не може да те съди в Турция, при положение, че нарушението е извършено в България.
Опасно е ако си я обвинила в някое реално наказуемо престъпление, което тя може да докаже че не е извършила, тогава хем си го търсиш, хем си го заслужаваш. Но иначе е практически нереалистично да преследваш някой за личностна обида, защото глобите са малки и няма изграден прецедент да се прави това.
Кактоп казах вече, може да те хване за франзелата.Dafa Web, точно за това писах, но повечето ме удариха вдън земя за въпроса...
Тя ми написа, че вече е съдила за обида, да проверя решението на съда, тя го е сложила в инстаграм профила й.
И директно ми написа, че с адвокатката й(назова я по име) са започнали "работа по въпроса" с моя профил вече