От: български Влогър - пример за предприемач
дай да видим
Има доста по-добри.
дай да видим
Има доста по-добри.
Колко мъка има по тоя свят.... не мога да повярвам, че има хора, които се връзват на някаква снимка и си правят заключения от нея. След събитията в последните години не си ли давате сметка колко евтини са кебапчетата?
Нямам нерви и време да гледам тия тийнейджърски простотии. Този нещо не ме кефи. Малко ми е нежен. Но съм стар вече та може да не съм в крак с времето и модата.
Все тая - ако мисли с това да си изкарва хляба - няма да яде много.
Само с последното нещо не съм съгласен с теб - много хора изкарват стотици хиляди точно от това нещо. Друг е въпросът, че в България се печели доста по-малко. Но конкретно той печели достатъчно.
Пича доказа, че Интернета е сила и не трябва да се подценяват малките, и от тях могат да се правят пари.
Гледам от Хеликон са пуснали и adwords рекламна кампания и рекламират книгата.
От около две години може би виждам постоянно негови реклами във всички рекламни платформи не мисля, че всичко е случайно парите при пари отиват, влагаш и изкарваш, въпроса е да можеш дълго да влагаш, за да изкарваш един ден, ако брандирашДа, може да засрами всеки маркетинг мениджър. Човекът прави по-добър маркетинг от 99% от великите гурута в бг фирмите. Пълни смешки, да им покаже как се прави. И то без големите бюджети, които се изливат. Да им натрие носа на скапаняците.