BurnX
Well-Known Member
От: От: защо ползвате кредитни карти (вместо дебитни)?
За нищо не се бориш. Аз плащам с картата навсякъде, мразя да нося пари кеш. След като я ползвам редовно , после си възстановявам сумите в срок и нямам лихва. Таксата , която е годишна ми се връща от кешбак бонуса. Според мен е удобно , а в чужбина примерно да наемеш кола без кредитна не става. Също някой хотели го изискват.
На това не му схващам смисъла. Значи първо взимам карта, която има 50-100лв годишна такса и после се боря да заслужа тия пари цяла година като влизам в задължения? Егати тъпото. Същото като да няма такса и кеш бак бонус. Ама хора, съсредоточавате се върху неща които само усложняват нещата без реално да има файда.
Какво да кажа за хората по света. Ако това помага за икономиката съм съгласен, важното е да има потоци от финансови средства. Но тук сме в предприемаческия форум все пак, тук идеята е да се развиват финанси, а взимането на заеми определено не прави това. Консуматорското мислене е за друг тип форуми
За нищо не се бориш. Аз плащам с картата навсякъде, мразя да нося пари кеш. След като я ползвам редовно , после си възстановявам сумите в срок и нямам лихва. Таксата , която е годишна ми се връща от кешбак бонуса. Според мен е удобно , а в чужбина примерно да наемеш кола без кредитна не става. Също някой хотели го изискват.