за герб номер едно приоритет е санирането и закон за средното образование....

Статус
Not open for further replies.
От: за герб номер едно приоритет е санирането и закон за средното образование....

Кой, Кой, Кой е най-глупавия избирател = Гробаря!!!!

От: за герб номер едно приоритет е санирането и закон за средното образование....

Хайде, нещо от мен за оня образ bobbydigital, който трябва да си върне обидата или в противен случай ако се видим ще бъде с разбита мутра:

Цитат:

"...ново проучване на държавната банка за развитие KfW за разходите и ползите от тази практика. Тъй като изводите му действат доста отрезвяващо. А основният от тях е, че "енергийното саниране гълта повече пари, отколкото спестява" на домакинствата. Дори изграждането на енергийно спестяващи жилища показа, че те се амортизират доста по-бързо от предвиденото."

Архитект Конрад Фишър от Хохщад на Майн: "Аз не познавам подобна система, която би помогнала за намаляване на разходите на домакинството за отопление и за ограничаване на амортизирането."

Цитатите са взети от този материал: http://www.segabg.com/article.php?id=645247

Това е препечатан материал на германското издание Ди Велт. Който желае, може сам да потърси допълнителни материали и да се образова малко!

Ей bobbydigital, какво се оказа? Май, че Странникът като говори нещо знае какво говори и може да докаже думите си!? А това, че на някой хора не им харесва това, че мнението на другите не съвпадат с техното, не им дава право да обиждат!

А, че санирането е вредно... това удобно го пропускат!
Цялата къде пише че е вредно? Някакъв е казал че може би не е ефективно, къде пише че е вредно.

Хайде, нещо от мен за оня образ bobbydigital, който трябва да си върне обидата или в противен случай ако се видим ще бъде с разбита мутра:
Кажи къде да дойда да ми разбиеш мутрата бе отворко.

Ти знаеш ли какво е "Леймър"? Та точно на мен ми го казваш. Научи се на малко култура, и направи нещо преди да го кажеш точно на мен...
Такова като теб: http://en.wikipedia.org/wiki/Lamer

На колко годинки си бе циркаджия????
И ти като всички в екстаза от анален секс на боко тиквата почна да се развихряш, е спокойно не ви даваше една година сега ще ви го начука.... Тъпаци...
най - вероятно съм доста по - голям от теб

Кой, Кой, Кой е най-глупавия избирател = Гробаря!!!!
Според социологическите проучвания, за герб са гласували хората от големите градове със висше образование,ако смяташ че са глупави значи имаш някакъв проблем. Ти за кой гласува? ДПС, предполагам че си от малък град и нямаш образование (електоратът на ДПС).

Абе човек, ходи малко разпусни, че точно не си намерил човека на който да говориш по този начин.
Хайде легни си дремни, че почваш да ме дразниш и то персонално с лични обиди въз основа на политически мотиви, а тогава паля много и ще те засипя за нула време!!!
Лошото е, че и форума ще се наложи да оспамя зареди един "дизайнер" който се е взел на сериозно...
Такова като теб: http://en.wikipedia.org/wiki/Lamer

най - вероятно съм доста по - голям от теб

Според социологическите проучвания, за герб са гласували хората от големите градове със висше образование,ако смяташ че са глупави значи имаш някакъв проблем. Ти за кой гласува? ДПС, предполагам че си от малък град и нямаш образование (електоратът на ДПС).

Само бих допълнил към заглавието,освен санирането и асфалтирането,че се и римуват :)

Абе човек, ходи малко разпусни, че точно не си намерил човека на който да говориш по този начин.
Хайде легни си дремни, че почваш да ме дразниш и то персонално с лични обиди въз основа на политически мотиви, а тогава паля много и ще те засипя за нула време!!!
Лошото е, че и форума ще се наложи да оспамя зареди един "дизайнер" който се е взел на сериозно...
Доста съм разпуснат, тренирам си и си пия, в грешка си.
Казвам ти леймър съвсем не заради политическата ти насоченост (за разлика от теб съм доста толерантен към привържениците на други партии), а заради уменията ти като "програмист".

а тогава паля много и ще те засипя за нула време
на мен ми дреме на ХХХ какво ще кажеш, за мен ти си кръгла нула, но така само ще докажеш че си див селяненин (в предния пост може да прочетеш какво влагам в думата). А дивите селяни когато няма какво да кажат по същество и се чустват глупави или почват от обиждат или почват да налитат на бой, като другия льольо дето в всяка тема обижда и се прави на велик.

п.с. не знам защо реши че съм дизайнер :shock:

Ха сега де, ти пък кога съм работил с теб за да ме инициализираш в качествата ми на програмист????
Ако имаше рейтинг веднага щях да ти лепна червено зареди този пост!!!
Аз съм работил само с двама човека в форума за програмиране, и определено ти не си от тях........................
Сезирам админите, защото ме нападаш за неща които не са истина и накърняваш достойнството ми!!!!
Доста съм разпуснат, тренирам си и си пия, в грешка си.
Казвам ти леймър съвсем не заради политическата ти насоченост (за разлика от теб съм доста толерантен към привържениците на други партии), а заради уменията ти като "програмист".

на мен ми дреме на ХХХ какво ще кажеш, за мен ти си кръгла нула, но така само ще докажеш че си див селяненин (в предния пост може да прочетеш какво влагам в думата). А дивите селяни когато няма какво да кажат по същество и се чустват глупави или почват от обиждат или почват да налитат на бой, като другия льольо дето в всяка тема обижда и се прави на велик.

Ха сега де, ти пък кога съм работил с теб за да ме инициализираш в качествата ми на програмист????
Ако имаше рейтинг веднага щях да ти лепна червено зареди този пост!!!
Аз съм работил само с двама човека в форума за програмиране, и определено ти не си от тях........................
Сезирам админите, защото ме нападаш за неща които не са истина и накърняваш достойнството ми!!!!

1. Няма нужда да съм работил с теб, за да знам че пишеш спагети код (http://en.wikipedia.org/wiki/Spaghetti_code), направил съм си изводите от изказванията ти.
2. Днес админите са почивка явно и аз ги сезирах за побойника

чакаме...

Абе келеш, я си гледай гробарските простотии и не се занимавай с мен. Ходи там с бърнито си дудукаййте заедно, и не ме занимавай с глупостите ти.

1. Няма нужда да съм работил с теб, за да знам че пишеш спагети код (http://en.wikipedia.org/wiki/Spaghetti_code), направил съм си изводите от изказванията ти.
2. Днес админите са почивка явно и аз ги сезирах за побойника

чакаме...

Абе келеш, я си гледай гробарските простотии и не се занимавай с мен. Ходи там с бърнито си дудукаййте заедно, и не ме занимавай с глупостите ти.
:lol: - прочети пак поста горе с дефиницията за селянин. кой е бърнито?

Виждал ли си какво пада от задника ти? Ей това сте вие!!! Сега спокоен ли си???
Ако не излиза както трябва може лошият програмист да ти напише скрипт да ти го издърпва по-лесно....
:lol: - прочети пак поста горе с дефиницията за селянин. кой е бърнито?

Статус
Not open for further replies.

Горе