ма тва на човек или общо? шото нали ко сме двама и е общо се връзва по петстин на месец
Фонд "предприемач" мисля, че е добро име. Всеки от старите кучета дава по 10 бона, аз ги събирам и вече ми звучи като идея за малдивите Ще изплащам дивидент под формата на картички и магнити. Какво мислите?
Пламене аз кат ти казвах да ми напрайш сайта ти нещеше, ся дайте идея...хубу. имам една без майтап мноу яка и не е скъпа.
Спряха ли да вървят стикерите антикамери
Вие ако имате сайт, който прави по 4-5к на месец, ще го продадете ли ?
Според мен няма абсолютно никаква логика да се продава такъв сайт, освен ако:
1. Е на някаква тема, която е актуална и скоро се очаква да замре /един вид си издоил кравата и гледаш да шитнеш сайта на някой балък/
2. Прави трафик основно от соц медии и лесно би заменил сайта с друг /но това си е пак морална измама, защото тоя дето ще купи сайта няма да има ресурса да вади същите пари/
Ако сайта е читав, направен както трябва, има основен трафик от директни и органик, и е стабилен, в смисъл се е наложил в нишата си, няма никаква логика да го продадеш.
Тук малко високопарно се изказа, мой, не мислиш ли?Но реално е каквото е готино се утиква бързо...а неплатежноспособките скоро и няма и да имат като са на такова ниво да не могат да направят инвестиция от това ниво.