Искаш да кажеш, че застраховката е черногледство, пък ти си оптимистична натура и това е против някакви твои принципи, но всъщност си съгласна да спечелиш от такъв тип застраховкаЕми не знам сега. Ако е чак толкова страшно, че и с камъни да ме замерват, добре. Изберете му и му предложете точна българска банка на човека.
Но пък и застраховка да си направи, ми звучи много предизвикващо съдбата.
Сетих се така един приятел си беше купил едно Ауди навремето. Щастлив, първата му кола. Прибира се у тях да я покаже на техните и като се връща колата я няма отпред блока. Как не се разплака милия не знам. Стана ми много жал. И от тогава само за коли признавам застраховките и за някакъв тип бедствия по имотите, но за живот ... ми е страшно някак.
Искаш да кажеш, че застраховката е черногледство, пък ти си оптимистична натура и това е против някакви твои принципи, но всъщност си съгласна да спечелиш от такъв тип застраховка
Той човека пише, в коя банка да ги сложи за лихва, а не в какво да ги влага, обръща или харчи.
Но лично аз си мисля, че всички български банки са с някакви хитрости и по-добре в някоя Швейцарска или в Монако 8)
Не чe нещо, ама как се слагат 10 хил лева швейцарска банка, за Монако няма да питам там като те видях с opela няма да те пуснат да влезеш
Most Swiss banks will open you an account only if you deposit at least a million Swiss francs. These banks specialize in wealth management for private international clients and it would not be economically feasible for them to open smaller accounts.
Американските пари - доларите са без покритие, а в същото време щатите са държавата с най-много дълг.
Бих заложил на друга валута, включително и китайския юан, но не и на евро.
Застраховката живот не е финансов инструмент с цел инвестиция! Просто така се представя, тъй като масово хората в България не искат и да чуят за тях.
Данъчното облекчение не е точно това, което се представя. Ако искате да прочете малко повече за застраховките живот цъкнете и вижте какво съм намерил и писал преди месец някъде.
Лично аз ще си правя такава застраховка със срок от 20 години.
Пари могат да се изгубят ако лихвата/математическия резерв не покриват достъчно инфлацията, а и рисковият пакет от самата спестовна застраховка живот. Друг начин да си изгубиш парите е да си я откупиш преди падежната дата.
Не съм съгласен, но не ми се обяснява. Просто има различни видове застраховка живот, но да не разводняваме темата на колегата ще спра до тук. Има доста информация която да се прочете.
Говоря от собствен опит!