подпис

Статус
Not open for further replies.
От: подпис

@LiSicHkA за тебе какви слухове има че не даваш нещо а?
Май не си от дажните?

ама пък аватара и мъ привлича много

От: Re: подпис

подписа е вързан и с репутацията според последния едит на правилата от миналата година (ама кои ли чете правилата) стартово всички имате достъчно репутация и като мине срока след регистрацията ако не е паднала има ъпгреид до можене да си сложиш...

пп ти си единсвения с червено барче във форума и ти гарантирам това не от админите а останалите потребители тук са сметнали така ... като си оправиш държанието и започнеш да печелиш с деиствията си уважение от останалите ще си имаш подпис.
да бе ще се занимава той, пак ще си регне нов ник както преди...

От: От: подпис

ама пък аватара и мъ привлича много
Тогава ще започнеш да си повтряш:
Когато момчето е под 18 и спи с момиче под 14 се води педофилия, когато момичето е на 14(или повече) не е педофилия.
Когато момчето е над 18, а момичето с което спи е под 18 е педофилия.
Когато момчето е над 18 и спи с момче под 18 е педофилия.

х 3

Абе като и е за сефте няма проблеми :D
Може да извикаш и арабина не е проблем - давам линк че да не се депресира какво я чака..

Sobieski какво не давам по точно? и спокойно не съм се депресирала и други неща съм виждала. :D ;)

На живо? А пробвала ли си ги?

Защо пишеш с BOLD ?

бахта у паметникаааааааааааааа...

остаям ва че нещо май искати да са усамотявати ...

аз отивам при ламята

Re: От: Re: подпис

да бе ще се занимава той, пак ще си регне нов ник както преди...

е да си регне но да си помисли как да се държи с него за да не се стигне до същата ситуация да го накажете :) Иначе има потенциял ама неправилно го насочва... вместо да се хване сериозно с саитовете си ...

бахта у паметникаааааааааааааа...

остаям ва че нещо май искати да са усамотявати ...

аз отивам при ламята

За мен тя вече се е провалила.. не е минала 14 и са и топнали чушката (поне тей разбирам аз)..
airkiss.gif

За мен тя вече се е провалила.. не е минала 14 и са и топнали чушката (поне тей разбирам аз)..
airkiss.gif
Не съм се провалила спокойно :wink: и не са ми топнали "чушката", в друго са ми интересите.. не в чушки :)

Sobieski, баце, разговорът нещо зе да изпростява драматично и не е като да нямаш водеща роля в тоа факт.

Ако тъ е ударил хормонА и искаш да говориш мръсни работи на невръстни ушенца, има си бол сайтове с подходящата аудитория..

Sobieski взе да си "топи чушката" във всички теми с изключение на тези за CrocMint. Интереса клати феса или чушката, както би се изразил той. :mrgreen:

Sobieski взе да си "топи чушката" във всички теми с изключение на тези за CrocMint. Интереса клати феса или чушката, както би се изразил той. :mrgreen:
Както каза Noke, ударил го е хормона. ;)

Статус
Not open for further replies.

Горе