уфффф абе кога ще се спрете с тия "статии" бе! няма хляб за гладни копирайтъри - казах вече!
главна страница се прави за 1-2 часа а вътрешни се напълват с контент в зависимист от пиниза
аз примерно дърпам csv-ценови листи и ги прехвърлям в БД - оттам всеки артикул става динамична страница
ето вариант за 10К страници за 1 ден
относно 2-3 долара на ден - еми нали точно затова имам условие за 5 сайта на седмица - като мине половин година и човека реши да си вземе почивка да има готови поне 120 сайта х 2 долара = 240 долара на ден - 25% са 60 долара
ама в България всички са все хитри щурчовци и не са свикнали да работят като мравки
мисля че дотук дадох достатъчно обяснения - който е способен да направи нещо ще го направи
Това си е жива експлатация на труд!
Супер, супер нечесно!
25% е просто СМЕШЕН процент, от това което ще трябва да свърши човека който е нает.
По-добре давай по няколко лева на някой да ти направи готов сайт и да прибираш пари..
25%.. пфф.. не мис е мисли чак хаха...
Верно, хубаво е да държиш "контролния пакет", ама чак пък толкова....
оказа се че в България имало професионалисти - намерих такива
има работа за още 3-4 талантливи млади хора!
който има познания по програмиране (HTML+CSS+PHP+MySQL) - да не се срамува да ми пише - ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ОЩЕ Е В СИЛА - кандидатът ще изкара добри пари и ще научи много полезни практически неща!
идеалният вариант са студенти по информатика
специално ще отговоря на единственото адекватно мнение: